Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Suzanne Aarnoudse

Persoonlijk reisadviseurSuzanne Aarnoudse, Haarlem

Persoonlijk reisadvideur Suzanne Aarnoudse

Heerlijk ontspannen op reis? Daar zorg ik graag voor!

Als Personal Touch Travel reisadviseur kan ik u alle zorg rondom het regelen van uw vakantiereis uit handen nemen. Of het nu gaat om een gezellig weekendje weg naar een mooie stad, een verre reis naar de andere kant van de wereld, een zakenreis of een vakantiehuis om met vrienden een leuke tijd door te brengen? Ik adviseer u graag over de mogelijkheden.

Deskundig en betrouwbaar

Met ruim vijftien jaar ervaring in de reiswereld en sinds 2009 als zelfstandig reisadviseur aangesloten bij Personal Touch Travel, is uw reisaanvraag en boeking bij mij in vertrouwde handen. Ik heb vele plekken op de aardbol bezocht zoals Noord – Midden – Zuid Amerika inclusief het Caribisch gebied, Zuid-Afrika, Azië en praktisch alle landen in Europa en rond de Middellandse Zee, dus kan vaak vanuit mijn eigen reiservaring advies geven over een bestemming.

Het vinden van de juiste reis is vandaag de dag niet meer zo simpel. Het aanbod van reizen is enorm met talloze bestemmingen en keuzes in accommodaties. Dan is het soms een hele toer om de juiste keuze te maken. Hierbij kan ik de helpende hand bieden en u op de “Personal Touch”-wijze adviseren niet alleen over de reis zelf, maar ook andere belangrijke zaken rondom de uiteindelijke reis, zoals vaccinatie, visa en verzekeringen.

Persoonlijke aandacht , gemak en flexibiliteit

Als zelfstandig reisadviseur kan ik u helpen om onbezorgd en ontspannen op vakantie te gaan, want ook u kiest vast liever voor:
• Gemak en tijdsbesparing
• Geholpen worden op een tijdstip dat u kiest (of dat nu ’s avonds of in het weekend is)
• Geholpen worden door een reisadviseur die echt luistert naar u en een persoonlijk en deskundig advies geeft op basis van uw specifieke wensen
• 1 aanspreekpunt voor, tijdens en na uw reis

Zekerheid en geen meerkosten
En niet onbelangrijk is dat u voor al deze voordelen niets meer betaalt dan bij een regulier reisbureau. Daarnaast kunt u met een gerust hart uw reis bij Personal Touch Travel boeken, omdat onze organisatie lid is van ANVR en SGR.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Dan kunt u mij altijd even bellen of mailen. Ik geef u graag en met veel plezier persoonlijk reisadvies om die specifieke reis voor u te vinden!

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Suzannes nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Suzanne op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.