Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Kimberley van der Linden

Persoonlijk reisadviseurKimberley van der Linden, Aalsmeer

Persoonlijk reisadvideur Kimberley van der Linden

Wil je samen met mij de wereld ontdekken? Ik zal ervoor zorgen dat je niks tekort komt. Of je nu kiest voor een vakantie dichtbij huis of die bijzondere verre reis, bij mij ben je aan het juiste adres. Wat is er nu mooier dan twee werelden die samen komen? Mijn passie is het ontdekken van bestemmingen en klanten adviseren, jouw wens ongetwijfeld een onbezorgde vakantie en het creëren van nieuwe herinneringen. Neem eens contact met mij op en laten we samen vliegen door de mogelijkheden die Personal Touch Travel te bieden heeft. Ik neem mijn koffer vol ervaringen mee op een moment wanneer het jou het beste uitkomt. Welkom aan boord bij Travelley, t.h.o.d.n. Personal Touch Travel Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en calamiteitenfonds.

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.