Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Andrea van Velzen

Persoonlijk reisadviseurAndrea van Velzen, Well

Persoonlijk reisadvideur Andrea van Velzen

 

Fijn dat u de moeite neemt om mijn persoonlijke pagina te bezoeken.
Mijn naam is Andrea van Velzen. In 2019 heb ik met mijn gezin besloten om de randstad te verlaten en sindsdien wonen we in het prachtige dorp Well.  

Van jongs af aan droomde ik ervan om naar vreemde landen te reizen en kennis te maken met couleur locale! Nieuwe culturen, mensen, levensstijl en taal, locale keukens proeven en genieten van de schitterende natuur. Inmiddels heb ik al veel mooie dingen van de wereld mogen zien.

Mijn uitgangspunten voor het vertalen van de wensen van mijn klanten in een passend advies zijn kennis, ervaring, passie en persoonlijke service. Dat is mijn belofte aan u! 

Of het nu gaat om een verre reis naar exotische oorden, een heerlijke zonvakantie, die altijd al geplande rondreis, een stedentrip, wintersport of juist avontuurlijk kamperen met of zonder camper. Zelfs uw business trip is geen probleem. Als persoonlijk reisspecialist sta ik 24/7 voor u klaar.  

Spreekt dit u aan? Op deze pagina vindt u mijn contact gegevens.  

Ik maak graag met u een afspraak. Dit kan bij u thuis, bij uw favoriete koffie bar of een heerlijke kop koffie in mijn reiswinkel aan de Grotestraat 27 in Well.

Tot snel!

Andrea
Bijzonder op Reis

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Andrea's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.