Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Sietske Meusen

Persoonlijk reisadviseurSietske Meusen, Hendrik-Ido-Ambacht

Persoonlijk reisadvideur Sietske Meusen

Over Sietske

Tweede plek Verkiezing ZRA van het Jaar 2015!

Sietske Meusen dat ben ik! Na 10 jaar ervaring in de reisbranche en de vele reizen die ik zowel voor werk als privé heb gemaakt, is het nu tijd dat u profiteert van mijn kennis! Naar het theater in Londen of liever een cruise naar Dubai? Een familierondreis door Thailand of een huwelijksreis naar de Malediven? Zeehonden spotten op de Waddeneilanden of toch liever walvis spotten bij Antarctica? Een heerlijke cocktail op Cuba of liever aan de après-ski in Oostenrijk? Overnachten in een luxe 6-sterren hotel of liever bij de lokale bevolking?

Welke vakantiewensen u ook heeft, voor mij is het de uitdaging om deze te verwezenlijken en u een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Zakenreizen & Incentives

Na jarenlange ervaring in zakenreizen/incentives bij een toonaangevende organisatie, kunt u met een gerust hart de gehele organisatie aan mij overdragen. Of het nu gaat om een beursbezoek waarbij ik uw vlucht en accommodatie regel of een incentive voor 10 of 100 personen, ik verzorg alles tot in de puntjes. En u bespaart kostbare tijd!

Ik heb incentives van Maastricht tot de Malediven georganiseerd en hieronder vindt u enkele voorbeelden:

  • Incentive St.Petersburg i.c.m. een congres voor een verzekeringsmaatschappij
  • Incentive Fins Lapland voor een schoonheidsproduct
  • Incentive Dublin voor een glasfabrikant
  • Congres op de Malediven met pre- en posttours voor tandartsen
  • Incentive Maastricht i.c.m. een congres
  • Incentive Disneyland Resort Paris voor het gehele gezin van medewerkers van een bedrijf

Uiteraard kunt u bij mij een vakantie uit de vele reisgidsen boeken, maar heeft u speciale wensen die u nergens terug kunt vinden, dan bent u bij mij ook aan het juiste adres. Maatwerk is mijn expertise en door verschillende bouwstenen op de juiste manier te combineren, bezorg ik u de gewenste vakantie.U heeft dezelfde mogelijk- en zekerheden (Personal Touch Travel is lid van ANVR en SGR) als op een reisbureau, maar dan met een ‘personal touch’. Ik kom graag persoonlijk bij u langs wanneer het u uitkomt, ook in de avonduren en in het weekend. Wilt u liever het contact per telefoon en/of e-mail dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Aarzel niet en neem contact met mij op! Ik hoop u dan spoedig persoonlijk te mogen ontmoeten voor een vrijblijvend reisadvies.

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Sietskes nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Sietske op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.