Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Bianca de Willigen

Persoonlijk reisadviseurBianca de Willigen, Rotterdam

Persoonlijk reisadvideur Bianca de Willigen

Uw eigen reisadviseur voor al uw droomreizen, zoekt u dat ook?

Dan bent u hier aan het goede adres!

Ik kan voor u een op maat samengestelde reis maken naar uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een stedentrip, een verre bestemming, een rondreis, alleen een vlucht, hotel, of autohuur, een reisverzekering, of een zakenreis. Het is allemaal mogelijk bij u thuis, bij mij op kantoor of op een locatie naar uw wensen. Wilt u liever online, per mail of telefonisch een aanvraag indienen, dan kan dat uiteraard ook.

Na een aantal jaren in de reisbranche werkzaam te zijn geweest, besloot ik mij aan te sluiten als zelfstandige bij Personal Touch Travel. Mijn enthousiasme voor reizen, andere culturen en de ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, maakt mij uitermate geschikt om uw reis een Personal Touch te kunnen geven.

Wilt u eens carnaval vieren in Rio de Janeiro? Een rondreis maken door Zuid-Amerika? Een safari tour maken door Kenia? Of een zeiltocht maken in de British Virgin Island? Wellicht een wandelvakantie in Zwitserland? Of liever een kampeervakantie in Zuid-Frankrijk? Of toch een huisje op een mooi vakantiepark aan de Zeeuwse kust? Wellicht een zakenreis naar Londen of New York?

Wilt u graag uw vakantie- of zakenwensen met mij bespreken en bent u op zoek naar iemand die met de juiste adviezen en mogelijkheden komt voor jouw persoonlijke situatie? Graag ga ik samen met jou op zoek naar de droomreis die bij u aansluit.

Wat zijn de voordelen om bij mij te boeken:

  • Flexibel, afspraak wanneer het u uitkomt, zelfs ’s avonds of in het weekend
  • Meer service, zelfde prijs
  • Persoonlijke aandacht
  • Een contactpersoon voor, tijdens en na de reis
  • Genieten van uw reis zonder zorgen
  • ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • Niet duurder
  • Aangesloten bij Personal Touch Travel

U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen via mail, telefoon of stuur mij per app een bericht!

Uw persoonlijke reisadviseur,

Bianca

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Bianca's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.