Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Karin Theunissen

Persoonlijk reisadviseurKarin Theunissen, Ulft

Persoonlijk reisadvideur Karin Theunissen

Over mij

  • Uw vakantie regelen bij een persoonlijk reisadviseur?
  • Of uw zakenreis geheel op maat geregeld?

Uw vakantie geregeld door een ervaren en persoonlijk reisadviseur?  Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Mijn naam is Karin Theunissen en namens Personal Touch Travel ben ik als zelfstandig reisadviseur gevestigd in Ulft. Ik breng u graag daar waar u moet óf juist heel graag wilt zijn.

Vakantiereizen

Bij mij, uw Personal Touch Travel-adviseur, kunt u advies vragen en uw reis boeken wanneer u dat uitkomt. Via de telefoon, e-mail of bij u thuis; u geeft mij uw wensen door, ik werk ze uit en samen met u zoek en boek ik die bijzondere vakantiereis die u altijd al heeft willen maken. Uit een folder gekozen of juist op maat gemaakt, voor elke reis kunt u bij mij terecht. Of het nu gaat om Europese bestemmingen of het Caraïbisch gebied, Amerika, Zuid-Afrika en het Verre Oosten; ik deel mijn persoonlijke reiservaringen graag met u. Voor boekingen van vrijwel alle bekende reisorganisaties kunt u bij mij terecht. Ook het uitgebreide Duitse aanbod hoort hierbij, zodat we alle mogelijkheden hebben bekeken voor de beste prijs!

Heeft u al eens aan een cruise gedacht? Als erkend cruisespecialist zoek ik graag samen met u die cruise die geheel bij uw droomvakantie past. En zeker niet onbelangrijk: Personal Touch Travel is lid van ANVR en SGR, wat betekent dat u recht hebt verhaal te halen mocht er onverhoopt iets misgaan met of tijdens uw reis.

Zakenreisspecialist

Namens Personal Touch Travel bied ik u de persoonlijke aandacht voor uw zakenreis op maat. Ruim 25 jaar ervaring op zakenreisafdelingen bij diverse reisorganisaties bieden mij en u de perfecte basis voor een succesvolle samenwerking.

Door toegang tot en afspraken met vele luchtvaartmaatschappijen stel ik elke zakenreis voor u samen. Of het nu gaat om vliegtickets, hotels, autohuur, treinbiljetten, overtochten, reisverzekeringen of bemiddeling bij visa, ik regel het graag voor u via e-mail, telefoon of persoonlijk bij u op kantoor.
Door te werken met een bedrijfsprofiel en persoonlijke reisprofielen liggen uw reiswensen tot in detail vast, een waarborg voor een gedegen organisatie van elke zakenreis.

Uw interesse is gewekt? Ik kom graag met uw bedrijf in contact voor een nadere toelichting.

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Karins nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.