Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Richelle van Zanten

Persoonlijk reisadviseurRichelle van Zanten, Heerjansdam

Persoonlijk reisadvideur Richelle van Zanten

Onbezorgd op vakantie voor de beste prijs-kwaliteit verhouding, zonder urenlang online te zoeken en waarbij alles van A-Z geregeld is?

Klinkt dat aantrekkelijk? Ik zal je er meer over vertellen! Van een once-in-a-lifetime rondreis door de Verenigde Staten, tot de beste verbindingen voor jouw zakelijke trip, of de honeymoon zoals je die alleen in je dromen hebt beleefd, ik kan het allemaal voor je regelen!

Iedere nieuwe reisaanvraag is anders en het is voor mij een uitdaging om je een unieke ervaring te bezorgen! Dit doe ik met veel plezier en enthousiasme omdat ik van mijn passie mijn werk heb mogen maken. Via Personal Touch Travel (lid van ANVR en SGR) heb ik toegang tot een veelzijdig reserveringssysteem en kan ik de beste prijzen zoeken voor elke mogelijke reis. Ik zal alles uit handen nemen, ook dingen waaraan je misschien niet hebt gedacht, zodat je onbezorgd op reis gaat. Ik check je in op je vlucht, regel een eventueel visum en zorg voor een parkeerplaats bij de luchthaven. Voor, tijdens en ook na je reis ben ik je aanspreekpunt.

Mijn naam is Richelle van Zanten en ben woonachtig in het Zuid-Hollandse dorp Heerjansdam, getrouwd en moeder van 2 jongens. Door jarenlange werkervaring in de toeristische branche en mijn toeristische opleidingen heb ik een groot inlevingsvermogen en ben ik goed in organiseren en regelen. Zelf heb ik al veel landen op de wereld mogen bezoeken, waaronder Canada, USA (Florida, Westkust en de Oostkust), Zuid - Afrika, Thailand, India, Tunesie en vele Europese landen. Door de vele reizen die ik gemaakt heb, mijn werkervaring in Spanje en mijn passie voor Amerika maken mij de perfecte allround reisagent voor jou.

Wil je ook je ook zorgeloos op reis zonder dat je meer betaald dan als je online of bij een reisbureau boekt? Ik ben telefonisch te bereiken (Sms en WhatsApp mag ook) op 06-44195313 of mail me via richelle.vanzanten@personaltouchtravel.nl.

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Richelles nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Richelle op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.