Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Jacqueline den Dunnen

Persoonlijk reisadviseurJacqueline den Dunnen, Middelburg

Persoonlijk reisadvideur Jacqueline den Dunnen

Over mij

Als reisprofessional kan ik ervoor zorgen dat voor je vakantie niet alleen hotel en reis geregeld is, maar dat álles geregeld is. Ik neem alle zorg uit handen van vertrek uit huis tot terugkomst. Dus ook hoe je bij de luchthaven komt, of het parkeren daar. Maar ook die leuke picknicklunch op het strand. En de oppas tijdens een romantisch diner. De Spaanse dansles, Thaise kookles, het koffiezetapparaat in de hotelkamer voor de onmisbare kop koffie zodra je wakker wordt. De perfecte Wifi voor de pubers of de kamer met brede deuren zodat een rolstoel er goed door kan.

Van A tot Z: ik kan het voor je regelen. Ik ben daar goed in omdat ik het met hart en ziel doe, ik heb er enorm veel plezier in om je vakantie tot een succes te maken. Bovendien ben ik aangesloten bij Personal Touch Travel, waardoor ik beschik over een professioneel reserveringssysteem.

Bij mij kun je boeken wanneer dat uitkomt voor jou. Via de telefoon, mail of bij je thuis of op kantoor. Samen kunnen we de reis boeken die je wenst. Je hoeft er de deur niet voor uit, je hoeft niet urenlang op het internet te zoeken!

Zakelijke reizen

Je kunt bij mij ook terecht voor zakelijke reizen. Ik vind het een sport om de beste verbindingen en accommodaties te vinden en ik begrijp dat er soms gewijzigd moet worden. Ik neem graag het tijdrovende zoekwerk uit handen en zorg ervoor dat de reis volledig geregeld is.

Ook voor groepen, teambuildingweekends en personeelsuitstapjes van een of meerdere dagen kun je bij me terecht.

Mijn kracht? Die zit in het overtreffen van verwachtingen!

Ik stel het enorm op prijs wanneer je contact met mij opneemt.

Dit kan heel makkelijk via whatsapp of telefoontje naar 06-18605160 (ja, dat mag ook gerust buiten kantooruren en in het weekend), stuur een mail naar j-line@personaltouchtravel.nl of vul onderstaand formulier in.  

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Jacquelines nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Jacqueline op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.