Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Annemarie van der Helm

Persoonlijk reisadviseurAnnemarie van der Helm, Nootdorp

Persoonlijk reisadvideur Annemarie van der Helm

Over Annemarie

Van jongs af aan was het voor mij duidelijk wat ik wilde: mensen hun droomreis mogelijk maken. Na mijn opleiding toerisme heb ik 15 jaar ervaring opgedaan bij een lokaal reisbureau. Hier kon ik klanten helpen bij het boeken van hun reis. Maar ik wilde meer.


Zelfstandig reisadviseur

Het reisbureau waar ik voor werkte sloot haar deuren en… die van mij. Totdat een tevreden klant zei: maar jij blijft wel onze reisadviseur! De gedachte van een eigen bedrijf overviel mij, maar ik ben direct op onderzoek uitgegaan. Ik wilde mijn klanten wel garanties kunnen bieden. Na een informatieavond van Personal Touch Travel wist ik het zeker: ik begin voor mezelf.

 

Een reis helemaal op maat

Eind 2013 startte mijn reis als persoonlijk reisadviseur en ging er een wereld voor mij open. Nu kon ik klanten zonder belemmeringen bieden waar ze om vroegen en hun programma helemaal op maat maken. Fantastisch! In 2015 werd mijn keuze bekroond toen ik eindigde bij de laatste zes finalisten tijdens de verkiezingen van Beste Zelfstandige Reisadviseur.

 

Mijn kenmerken

  • Open en eerlijk

  • Flexibel en bereikbaar

  • Vrolijk en enthousiast

  • Proactief en vol inspiratie

 

Vakantie is een beleving

Als jouw persoonlijke reisadviseur zorg ik ervoor dat jij (bijna) nergens meer aan hoeft te denken. Bij vakantie gaat het om de hele beleving. Van voorpret tot een ‘welkom thuis’ kaart. En elke klant of reis is bijzonder, ongeacht de bestemming.

 

The sky is the limit

Heb jij een druk leven en kun je alle hulp gebruiken bij het uitstippelen van jouw droomreis? Of ben je niet zo thuis in de online wereld en besteed je het boeken van je vakantie liever uit? Welk type je ook bent en welke vakantie je ook zoekt, ik help je graag om jouw droomreis mogelijk te maken. Niets is te gek, the sky is the limit!

 

Kies jij voor persoonlijk advies, service en zekerheid (Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR en SGR) dan ben jij bij mij aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik bespreek deze graag persoonlijk met jou.

 

Met reislustige groet,

Annemarie van der Helm

 

 

 

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Annemarie's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Annemarie op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.