Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Susan en Ingrid

Persoonlijk reisadviseursSusan en Ingrid, Dordrecht

Persoonlijk reisadvideur Susan en Ingrid

Over Susan en Ingrid

Zoekt u een vakantie? Maak het uzelf gemakkelijk en schakel ons in als uw persoonlijk reisadviseur.

Wij staan voor:

  • 35 jaar ervaring in de reiswereld;
  • Flexibiliteit, accuratesse en het leveren van kwaliteit;
  • Persoonlijke service, 24 uur per dag.

Dus wat voor vakantie u ook zoekt, u kunt bij ons terecht. Of het nu gaat om een weekendje Ameland of een compleet samengestelde reis naar Nieuw Zeeland, wij zoeken het graag voor u uit.

Met ons mobiele werkstation hebben wij te allen tijde toegang tot een enorm breed aanbod van zowel Nederlandse als buitenlandse touroperators. Naast dit brede touroperatoraanbod kunnen wij  uw reis verder compleet maken door het aanbieden van vele extra’s, bijvoorbeeld in de vorm van verzekeringen, plaatsreserveringen, autohuur, inentingen en visa .

Heeft u vakantieplannen bel of mail ons dan maken wij een afspraak wanneer en waar het u het beste uitkomt. Of dit nou thuis, onderweg of tijdens uw lunchpauze op kantoor is.  Voor al deze extra diensten betaalt u niets meer dan wanneer u uw reis op internet of bij een “stenen”  reisbureau boekt.

Wij zullen ons eerst even voorstellen:

Wij zijn Ingrid Smaal, 39 jaar, samenwonend en 2 kinderen en Susan Bakker, 34 jaar, getrouwd en ook 2 kinderen. Na onze toeristische opleiding hebben wij respectievelijk 20 jaar en 15 jaar ervaring opgedaan bij hetzelfde reisbureau in de Drechtsteden. Nu bundelen wij samen onze krachten, enthousiasme, ervaring en expertise met Personal Touch Travel  en creëren daarmee uw ultieme vakantie.

De toegevoegde waarde van Personal Touch Travel zit hem vooral in de inkoop, een gedeelte van de administratie en automatisering en de zekerheden die de lidmaatschappen van het ANVR , SGR en het calamiteitenfonds bieden. Dit heeft als voordeel voor u dat wij ons bezig kunnen houden met dat wat wij het liefste doen: een mooie reis voor u uitzoeken.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Dan stellen wij het zeer op prijs als u contact met ons opneemt om kennis te maken met de “Personal Touch”.

Hartelijke groet,

Ingrid Smaal (06-20455537) &

Susan Vrolijk (06-28599939)

ContactformulierVul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan ons aan wanneer en hoe we je het beste kunnen bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Susan en Ingrids nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Susan op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.