Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

Over ons

Pioniers van het nieuwe reisadvies
 

Hoe krijg je het allerbeste reisadvies op de meest persoonlijke manier bij een steeds veeleisendere groep reizigers? Reisprofessional en visionair Harry Aarsse had 12 jaar geleden al door dat stenen reisbureaus niet het eeuwige leven hebben en online reisaanbieders allesbehalve persoonlijk zijn. Hij wist dat de tijd rijp was voor een nieuwe en creatieve marktbenadering.

Door het bundelen van individuele kennis, motivatie en ondernemerschap van ervaren reisprofessionals ontstond in 2006 de eerste Nederlandse franchiseonderneming van zelfstandige reisadviseurs. Ruim 11 jaar later is het handje vol aangesloten reisadviseurs uitgegroeid tot ruim 130 zelfstandige reisadviseurs, oftewel mobiele reisbureaus, verspreid door heel Nederland.

Waarom Personal Touch Travel

Onze reizigers komen er in een razend tempo achter dat zij via een reisadviseur, zonder extra kosten, een maatwerkadvies krijgen, waar en wanneer het hen uitkomt. Reisadvies wordt op deze manier ook steeds meer onderdeel van de totale reisbeleving en dat vinden wij prachtig!

Op de achtergrond zorgen wij er als organisatie voor dat onze reisadviseurs zo goed mogelijk worden ondersteund. Niet alleen door het afhandelen van de door hen geboekte reizen, maar ook door het ontwikkelen van innovatieve, inspirerende verkooptools, eigen events en state-of-the-art trainingen. Zo houden onze adviseurs zoveel mogelijk tijd over om te doen waar ze goed in zijn: verwachtingen van onze reizigers overtreffen, elke dag opnieuw!
Ook van je hobby je beroep maken?

Sluit je aan bij Personal Touch Travel!

Ben jij die gedreven, inspirerende reisprofessional die ons team nog completer kan maken? Neem dan snel contact met ons op dan bespreken wij de mogelijkheden. Gek van reizen, maar nog (te) weinig kennis van de reiswereld. Wij organiseren ook opleidingen tot zelfstandig reisadviseur!
Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes!

Maandelijks stellen wij een nieuwsbrief samen met inspirerende reisverhalen van diverse reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen waarmee wij werken. Abonneer je ook, zo blijf je altijd op de hoogte! 

 

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens


Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.