Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Chantal Tolksdorf

Persoonlijk reisadviseurChantal Tolksdorf, Alblasserdam

Persoonlijk reisadvideur Chantal Tolksdorf

Voor al je reiswensen!
Een onbezorgde vakantie met een ‘Personal Touch’!

Jouw persoonlijke reisburo in Alblasserdam en omstreken.

Ervaar het gemak met mij als jouw persoonlijke reisadviseur.
Met veel enthousiasme, ruime ervaring en een hoog serviceniveau maak ik jouw reis bijzonder en compleet, zonder dat je hiervoor meer betaalt. Ik ben aangesloten bij de franchiseformule Personal Touch Travel, waardoor jij een uitgebreide keuze hebt bij de bekende organisaties, maar ik bied ook alles wat online boekbaar is, en ook nog een ruime selectie aan organisaties die je als consument niet rechtstreeks kunt boeken.


Denk je aan een rondreis, strandvakantie, stedentrip of een combinatie hiervan? Ik zoek het graag voor je uit. Wordt het Zuid-Afrika, Vietnam, Cambodja, Taiwan of Indonesie of dichter bij huis Noorwegen, Zweden, Portugal of Spanje of toch liever de Verenigde Staten, Canada  of Peru een paar dagen IJsland of genieten van het eilandgevoel op Kreta of Ibiza. Cruisen door de Middenlandse zee of in het Midden Oosten. Geniet van steden zoals Oslo, Stockholm, Kopenhagen, Barcelona, Lissabon, Praag, New York, Valencia, Split noem ze maar er ik plan het graag voor je. Natuurlijk vergelijk ik de prijzen en regel ik met plezier alles voor een zorgeloze vakantie met volledige zekerheid.

Geniet van persoonlijk reisadvies waar en wanneer het jou uitkomt. Dit kan heel makkelijk via whatsapp of bel naar 06 380 888 12 (ja, dat mag ook gerust buiten kantooruren en in het weekend), stuur een mail naar chantal.tolksdorf@personaltouchtravel of vul onderstaand formulier in.  

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Chantals nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Chantal op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.