Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Wauw! Reizen: Lianne en Daniela

Persoonlijk reisadviseurWauw! Reizen: Lianne en Daniela, Breda

Persoonlijk reisadvideur Wauw! Reizen: Lianne en Daniela

 

Wij, Daniëla Waas & Lianne Schrauwen, zijn per 1 januari 2022 samen gaan werken onder de naam Wauw! Reizen. Niet alleen een toepasselijke samenvoeging van een gedeelte van onze achternamen maar ook kort en krachtig waar wij voor staan. Een reisadvies op maat om voor jou een vakantie met een Wauw! te creëren.

Wie zijn wij?

Lianne

Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Breda. Als klein meisje wilde ik altijd stewardess worden en veel van de wereld zien. Mijn studie Toerisme aan de NHTV was dus een logische keuze en mijn stage bracht me naar het prachtige Nieuw-Zeeland. Hier heb ik na mijn studie een aantal jaren gewoond en gewerkt als reisadviseur en vele mooie plekken mogen bezoeken. Ik heb hierdoor uitgebreide ervaring met reizen in o.a. Nieuw-Zeeland, Australië en de rest van de Pacific.

Daniëla

Ik ben geboren en getogen in het Bourgondische Breda. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in diverse financiële functies besloot ik in 2011 een sabbatical te nemen om een jaar vrijwilligers te gaan doen In Cambodja. In 2014 ben ik teruggekeerd naar dit bijzondere en gastvrije land, heb er drie jaar gewerkt op een lokaal reisbureau en veel van het land gezien. Je kunt me zeker een Cambodja specialist noemen maar ik heb ook veel andere bijzondere bestemmingen mogen bezoeken de afgelopen jaren.

Uit eigen ervaring weet ik hoe het voelt om oog in oog te staan met een gorilla in de jungle, wat hoogte met je doet tijdens een bezoek aan Lhasa, om getuige te zijn van de geboorte van een zebra, bij het wakker worden de immense Himalaya te zien in Nepal, één van de meest iconische treinreizen ter wereld te kunnen maken (Trans Mongolië Express), te verdwalen in de Medina in Fez en de Chinese Muur op vier verschillende plaatsen te bezoeken. En dat is nog maar een fractie van mijn reiservaringen van de afgelopen 25 jaar.

Genoeg ervaring en kennis in huis om je te adviseren voor een gezellige stedentrip met vriendinnen, een prachtige verre rondreis op maat, een roadtrip binnen Europa, een romantisch verblijf op een idyllisch eiland of welke droomreis je dan ook voor ogen hebt.

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Lianne en Daniela op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.