Persoonlijk reisadvideur Annelies Stevens

Persoonlijk reisadviseurAnnelies Stevens, Aalsmeer

Persoonlijk reisadvideur Annelies Stevens
Stuur een bericht
+31 (0)6-10835902

Over mij

Vindt u het lastig om het mooiste plekje, het beste hotel, de slimste route of bijvoorbeeld de leukste familiebestemming te vinden tussen al het aanbod op internet?

Als gepassioneerde en ervaren reiziger help ik u graag met het vinden of samenstellen van uw ideale reis. En daarvoor hoeft u geen tijd vrij te maken om naar een reisbureau te gaan. Als uw persoonlijke reisadviseuse kom ik graag bij u langs, op een tijdstip dat u goed uitkomt en uiteraard met een passend reisadvies.

Uw persoonlijke reisadviseur

Ik ben Annelies Stevens (46) en woon in Aalsmeer. Ik heb een passie voor alles wat met reizen te maken heeft en van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ruim 20 jaar heb ik op een reisbureau in Uithoorn gewerkt..  Een periode met veel studies, cursussen en uiteraard reizen naar o.a. Zuid-Amerika, Noord-Amerika, de Caribbean, Canada, Azië, het Midden-Oosten en uiteraard Europa. Inmiddels bijna 9 jaar aangesloten bij Personal Touch Travel- waar ik nog meer mijn eigen invulling aan uw droomreis kan geven.

Gemak, maar ook kwaliteit

Door het grote aanbod (ook via internet) blijft het moeilijk precies datgene te vinden waar u naar op zoek bent. En ook na vele avonden ‘googlen’ blijft het lastig om de knoop door te hakken. Ik ga graag de uitdaging aan om u de “Personal Touch” te laten ervaren.

“Personal Touch” wat staat voor:

  • Een professioneel en eerlijk advies (offertes zijn geheel vrijblijvend).
  • Gemakkelijk en snel.
  • Persoonlijke aandacht.
  • Kwaliteit en geen kwantiteit.
  • Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR en SGR.

Annelies Stevens

Uw persoonlijke reisadviseur

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef in het bericht aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Annelies' nieuwsbrief

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Annelies op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds