Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Annelies Stevens

Persoonlijk reisadviseurAnnelies Stevens, Aalsmeer

Persoonlijk reisadvideur Annelies Stevens

"DROMEN, REIZEN, DE WERELD......."

Een wereldse droomreis. De wereld is mijn werkplek. Misschien heb je wel een bucketlist,  wil je dé droomreis naar een verre tropische bestemming,   een citytrip  maken met vrienden, een prachtige safari met je gezin of die ene fantastische zeilcruise. Welke vakantiewens je ook hebt, laat je adviseren en inspireren en ervaar het gemak (de "Personal Touch"). Zeker nu in deze grillige tijden - ben ik graag uw aanspreekpunt.
 

Jouw persoonlijke reisadviseur

Ik ben Annelies Stevens en woon in Aalsmeer. Ik heb een passie voor alles wat met reizen te maken heeft en van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Ruim 20 jaar heb ik op een reisbureau gewerkt.  Een periode met veel studies, cursussen en uiteraard reizen naar vele mooie bestemmingen. Ruim 14 jaar aangesloten bij Personal Touch Travel- waar ik nog meer mijn eigen invulling kan geven aan jou droomreis.

Gemak, maar ook kwaliteit

Door het grote aanbod blijft het moeilijk precies datgene te vinden wat bij je past. Avonden ‘googlen’ zonder een persoonlijk advies ( internet doet wat jij vraagt- maar geeft geen objectief advies). Het blijft lastig om de knoop door te hakken. Ik ga graag de uitdaging aan om je de “Personal Touch” te laten ervaren. Van reisadvies tot stoelreserveringen, bijboeken van excursies, autohuur,  een mooie route samenstellen etc. JUIST nu in onzekere tijden is het fijn om één contactpersoon te hebben. Het boeken van een reis is anders geworden, meer flexibiliteit en uitgebreide voorwaarden zijn nog belangrijker. Ik adviseer je graag.

Werkwijze

Je kunt mij bellen, een email sturen of ik kom op afspraak een keer bij je thuis om uitgebreid de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bij maatwerkreizen bereken ik 75 euro offertekosten, welke worden verrekend met de reissom als de reis door mag gaan. Voor de reguliere boekingen ( pakketreizen, losse vluchten, hotelreserveringen etc) bereken ik geen offertekosten. Ik zal je hierin duidelijk vooraf over informeren.

“Personal Touch” staat voor:

  • Een professioneel en eerlijk advies.
  • Ik ben je contactpersoon die je reis van A-Z kent.
  • Gemakkelijk en snel.
  • Persoonlijke aandacht.
  • Kwaliteit en geen kwantiteit.
  • Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR en SGR en calamiteitenfonds.
ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Annelies' nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Annelies op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.