Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Monique van de Weerdt

Persoonlijk reisadviseurMonique van de Weerdt, Beneden Leeuwen

Persoonlijk reisadvideur Monique van de Weerdt

Over mij

Mijn naam is Monique van de Weerdt en ik woon samen met mijn man in Beneden Leeuwen in het land van Maas & Waal. Ik heb een passie voor alles wat met reizen te maken heeft en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Reiservaring

Zelf heb ik al het een en ander van de wereld mogen zien en beleven, zoals: bijna heel Europa, Egypte, Jordanië, Gambia, Zuid-Afrika, Sri-Lanka, Thailand, Myanmar, Filipijnen, Maleisië, Viëtnam, Java, Bali, India, Mexico, Curaçao, Aruba, Isla Margarita, Florida, New York, Washington, Bahamas, Chili, Argentinië en Brazilië, Sint Maarten, Anguilla, Jamaica (bekijk mijn fotoboek) Costa Rica, Panama, Dubai, Ras Al Khaimah, Ijsland en niet te vergeten Cuba.

Uw zorgeloze vakantie

Wat ik wil bereiken is om samen uw wensen om te zetten in een prachtige vakantie, zodat u relaxed en zonder zorgen op vakantie kunt gaan. Als u terug komt moet u een perfecte, zorgeloze tijd hebben gehad, die u nooit meer zult vergeten. Daar hoort een vakantie aan te voldoen!

Contact

Heeft u reisplannen, wilt u een offerte of heeft u gewoon een vraag? Bel of mail me! U kunt een afspraak maken op een plaats die u het beste uitkomt. Via mijn mobiele werkstation kan ik alles doen wat een reisagent op een reisbureau ook kan. U betaalt dezelfde prijzen als bij een reisbureau of op internet, maar krijgt er veel meer persoonlijke aandacht en service voor terug.

Mijn ‘Personal Touch’

Door het grote aanbod blijft het moeilijk om precies datgene te vinden waar u naar op zoek bent. Na veel ‘googlen’ blijft het lastig om de juiste keuze te maken. Daarom zou ik u graag de “personal touch”laten ervaren.

Personal Touch staat voor :

-Persoonlijke aandacht
-Vast contactpersoon
-U hoeft de deur niet uit
-Geen wachttijden
-Geen meerprijs, wel meer service
-Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Ik sta graag voor u klaar!

Uw persoonlijk reisadviseur Monique van de Weerdt

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Moniques nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Monique op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.