Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Nico Zevenberg

Persoonlijk reisadviseurNico Zevenberg, Assen

Persoonlijk reisadvideur Nico Zevenberg

 

I haven’t been everywhere, but it’s on my list.


Geboren in Zuid-Afrika en opgegroeid in Nieuw-Zeeland, reizen is er bij mij met de paplepel in gegoten. Reizen en zoveel zien op jonge leeftijd, is waar mijn passie voor reizen vandaan komt. Na bijna 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de luchtvaart neem ik een koffer vol reisinspiratie met mij mee. Van safari in Kenia, de Chinese muur beklimmen, bushtour in Suriname, snorkelen in de Caribische Zee tot tempels bezoeken in Japan en ga zo maar door!


Ook heb ik vele mooie privéreizen mogen maken: van stedentrips, camperreizen, backpacken tot aan luxe cruises. Het laatste is echt één van mijn favoriete manieren van reizen en met de vele cruises die ik heb mogen maken, heb ik veel ervaring en kan ik veel tips geven. Cruisen is ideaal: slechts één keer je koffer uitpakken, iedere dag een ander uitzicht, alles is geregeld, heerlijk eten, volop entertainment aan boord en leuke mensen ontmoeten.
Nieuw-Zeeland heeft natuurlijk een speciaal plekje in mijn hart. Het land heeft ontelbaar veel prachtige natuurparken (die ook nog eens enorm verschillend van elkaar zijn). Vulkanen, spuitende geisers, ruige kustlijnen, gouden stranden, fjorden en gletsjers. Ik kan gerust zeggen dat ik Nieuw-Zeeland door en door ken.


“Durf te dromen en ga op reis!


Het uitzoeken en uitwerken van reizen was altijd mijn hobby en is nu mijn werk.
Als persoonlijk reisadviseur ben ik je reisbureau voor Assen en omgeving.
Door mijn reiservaring en alle plekken waar ik ben geweest, ben je bij mij op het juiste adres voor jouw droomreis. Of het nou gaat om een uitgebreide rondreis, een all-inclusive vakantie, een te gekke stedentrip, ver of dichtbij, ik maak een compleet reisvoorstel en houd hierbij uiteraard rekening met al je wensen en voorkeuren.
 

“No worries”
 

Als jouw persoonlijk reisadviseur zal ik je volledig ontzorgen bij het uitwerken van je
vakantieplannen. Als ik genoeg informatie heb, ga ik aan de slag met het maken van een persoonlijk reisadvies, uiteraard op basis van je specifieke wensen, inclusief een voorstel voor vervoer, verblijf, accommodaties en extra zaken als transfers, excursies en verzekeringen. Zodra ik het voorstel klaar heb krijg je deze per mail toegestuurd. Pas als je helemaal tevreden bent, wordt het plan omgezet in een boeking. Ik ga aan de slag om de vluchten, accommodaties, excursies, e.d. vast te leggen. Wanneer alles geboekt is, krijg je de reisbevestiging toegestuurd. Het enige waar je nu nog zelf voor moet zorgen is dat je koffer gepakt wordt en af te tellen tot vertrek!
 

Hierdoor ga je toch met een gerust gevoel op vakantie?!
 

Klaar voor vertrek? Neem contact met mij op!
Nico Zevenberg
06-42464565
nico.zevenberg@personaltouchtravel.nl

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Nico's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Nico op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.