Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Irma Schout

Persoonlijk reisadviseurIrma Schout, Bergen op Zoom

Persoonlijk reisadvideur Irma Schout

Wie ben ik?

Graag stel ik mezelf aan u voor. Mijn naam is Irma Schout, geboren in Middelburg (1975) en op dit moment woon ik met veel plezier vlakbij de boulevard in Vlissingen. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag en lees naast alle reisgidsen, als ik even tijd kan vinden, een boek. Daarnaast sta ik met veel plezier achter mijn aanrecht. Koken voor vrienden of een lekkere taart bakken, het geeft me veel voldoening als anderen genieten van wat ik heb klaargemaakt.

Passie voor reizen

Het zal u niet verbazen dat reizen mijn grote passie is. Nieuwe culturen ontdekken, genieten van de natuur en, zeker niet onbelangrijk, van lokale gerechten. Slenteren door smalle straatjes in Sevilla, op museumbezoek in Madrid, genieten van Fado muziek in Lissabon of fietsen door Berlijn. Onthaasten op één van de Waddeneilanden of relaxen onder de zon op een Grieks eiland. Op zoek naar de Big Five in Zuid-Afrika of swingen op salsa muziek in Cuba. Ik ben helemaal in mijn element als ik op reis ga. Ik heb dan ook besloten van mijn passie mijn onderneming te maken en met veel trots en enthousiasme sta ik voor u klaar als reisprofessional!

Unieke reisbeleving

Mijn doel is zoveel mogelijk mensen hun droomreis laten beleven. Of het gaat om een gezellige stedentrip, een heerlijke zonvakantie, een maatwerk rondreis of een luxe cruise…Iedere reis mag verrassend en uniek zijn. Ik hou ervan alles tot in de puntjes te regelen, zodat klanten kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. Het gaat me om het vinden van die ene bijzondere accommodatie, het uitstippelen van een mooie route en het geven van verrassende tips. Alles met aandacht en natuurlijk mijn ‘Personal Touch’!

Gemak & persoonlijk contact

Heeft u geen zin om zelf dagen op internet te zoeken naar uw vakantie? Of heeft u geen tijd om tijdens kantoortijden bij een reisbureau binnen te stappen? Ervaar dan het gemak en de persoonlijke aandacht en service die ik u kan bieden.

U kunt telefonisch of per mail contact met mij opnemen. Graag ga ik met u in gesprek om uw persoonlijke wensen door te nemen. Dat kan thuis bij u (of mij) aan de keukentafel, via de telefoon of op een plek die u uitkomt. Ik ga hierna voor u aan de slag en u ontvangt een reisvoorstel op maat, volledig afgestemd op úw wensen en ideeën. Alles is bespreekbaar en natuurlijk hoort daar ook uw reis- en annuleringsverzekering bij.

Voordelen op een rijtje:

  • Persoonlijke aandacht
  • Verrassende tips
  • Advies aan huis & op tijden dat het u uitkomt
  • Vast aanspreekpunt vanaf het bespreken van uw reiswensen tot na uw thuiskomst
  • Enorm aanbod (o.a. zonvakanties, wintersport, hotelovernachtingen, vliegtickets, rondreizen, autohuur, personeelsuitjes, golfreizen, cruises, bus-en excursiereizen)
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
  • Service kost u niets meer dan een regulier reisbureau!

Wilt u ook een zorgeloze & verrassende vakantie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via telefoon of e-mail. Met mijn enthousiasme en ‘Personal Touch’ ga ik graag voor u aan de slag!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Irma's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Irma op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.