Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Monique Wijgerse

Persoonlijk reisadviseurMonique Wijgerse, Zierikzee

Persoonlijk reisadvideur Monique Wijgerse

Graag help ik je om de vakantie van je dromen te plannen. Mooie herinneringen maken, waar dan ook ter wereld. Wie wil dit nou niet?

Welkom, laat ik mij eerst aan je voorstellen. Mijn naam is Monique Wijgerse woonachtig met mijn gezin in het mooie monumentale stadje Zierikzee in Zeeland.

In oktober 2019 heb ik van mijn hobby, reizen op welke manier dan ook, mijn beroep mogen maken, namelijk zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel. Jullie daarbij al de voorpret kriebels laten beleven en de reis die daarop volgt onvergetelijk te maken is mijn absolute doel.

Van camping tot stedentrip. Van zonvakantie tot skivakantie. Van huwelijksreis tot cruise. Van rondreis tot alleenstaande- of groepsreis.

Om te beginnen spreken we samen af. Graag hoor ik je wensen onder het genot van een kopje koffie of thee aan. Ook zo gek op een heerlijke Zeeuwse bolus? Ik zal ervoor zorgen. Dit kan bij mij thuis, maar kan ook bij jou of misschien wel op het strand om alvast in de stemming te komen. Liever telefonisch contact? Dit is ook geen enkel probleem.

Naar aanleiding van onze kennismaking, maak ik een passend reisvoorstel. Word je hier net zo blij van als ik dan neem ik je graag mee op reis… Het begint als je de voordeur achter je dichttrekt en een kriebelend gevoel in je buik hebt. Maar geen stress, daar zorg ik voor. Parkeren bij de luchthaven? Geregeld! De aankomst op de plaats van bestemming, wat een indrukken. Misschien is een huurauto of een camper een must of heb ik je transfer geregeld. Dan gaan genieten van de bijzondere accommodatie en de prachtige omgeving.

Bijzondere excursies kunnen uiteraard ook worden geregeld. Wat te denken van fietsen door smalle straatjes langs gezellige terrassen en bezienswaardigheden? Een 4 weeldrive in de woestijn met misschien aansluitend een overnachting daar? Lokaal leren koken bij de inwoners thuis? Een helikoptervlucht boven New York of de Grand Canyon? Een game drive in Namibië? Of gewoon lekker helemaal tot rust komen? Noem maar op, het kan allemaal. Uiteraard hebben we ook aan de reis- en of annuleringsverzekering gedacht.

Zit het er alweer op? Dan zorg ik dat je weer goed geregeld richting huis kan, met een koffer vol mooie herinneringen.

Ook heel belangrijk, Personal Touch Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Nieuwsgierig naar mijn reis ideeën? Neem dan graag contact met mij op.

Hartelijke groet,

Monique Wijgerse Personal Touch Travel

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Moniques nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Monique op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.