Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Miranda Portier

Persoonlijk reisadviseurMiranda Portier, Oosterbeek

Persoonlijk reisadvideur Miranda Portier

Zoekt u naar een onvergetelijke vakantie, maar ziet u door de bomen het bos niet meer?

Hebt u geen zin in lange wachttijden bij een reisbureau?
Genoeg van dat eindeloze browsen op het web?
Zijn kennis van zaken en service voor u belangrijk?

Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Mijn naam is Miranda Portier en ik werk sinds 1991 in de reisbranche. Nou ja, werken – je kunt het evengoed een hobby noemen. In de loop van de jaren heb ik legio landen bezocht. Waar ben ik eigenlijk niet geweest, denk ik wel eens. Naast vakantiereizen heb ik veel ervaring in zakenreizen, en ook voor groepen heb ik de juiste reis op maat. Daarbij bespreek ik niet alleen de reis, maar zorg ik tevens voor al die extra’s zoals verzekeringen, visa, autohuur enzovoort. U geeft aan wat u wilt, ik regel het hele pakket. U hoeft alleen maar te genieten!

Wie verre reizen maakt, kan veel verhalen. En dat geldt ook voor mij. Dat betekent dat ik u waardevolle tips en adviezen kan geven, direct uit eigen ondervinding. Echt iets om uw voordeel mee te doen!

Personal Touch Travel is lid van ANVR en SGR, dus u bent altijd verzekerd van kwaliteit. Uiteraard is het mogelijk om uw reis via een Duitse touroperator te boeken, zodat u niet afhankelijk bent van de Nederlandse luchthavens. En dan nog dit: bij Personal Touch Travel betaalt u dezelfde prijs als bij een regulier reisbureau. U ontvangt alleen veel meer service!

De perfecte reis voor u samenstellen, dat is mijn persoonlijke prikkel. Daar zet ik me steeds weer honderd procent voor in. Met deskundigheid, toegesneden adviezen, betrouwbaarheid en een onmiskenbare personal touch. Als zelfstandig ondernemer zet ik graag een extra stap, en dat merkt u.

Aarzel niet om mij te benaderen met al uw reisvragen en vakantiewensen. Met openingstijden hoeft u geen rekening te houden, want het plannen of bespreken van een reis kan telefonisch, per e-mail of op afspraak bij u thuis. Ook in de avond of in het weekend. Wanneer het ú uitkomt.

Ik help u graag op weg met een passend en verrassend reisvoorstel.

Tot ziens!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Miranda's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Miranda op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.