Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Marjolein Delsing

Persoonlijk reisadviseurMarjolein Delsing, Lent (Nijmegen)

Persoonlijk reisadvideur Marjolein Delsing

“Ik gun je een fantastische reis en daar zet ik mij 100% voor in”

Hallo, ik ben Marjolein Delsing, zelfstandig reisspecialist aangesloten bij Personal Touch Travel.

Ik ben er voor je om van jouw reis een onvergetelijke ervaring te maken. Of je nu wilt genieten van een camperrondreis door de overweldigende natuur van Nieuw-Zeeland, de mooiste treinreis van Europa door de Zwitserse Alpen wilt maken, of met een Fiatje-500 een klein Italiaans plaatsje wilt binnenrijden en op het plein een verse pizza eten, die nergens anders zo goed smaakt als daar. Het maakt niet uit. Alles is mogelijk en ik gun je een fantastiche reis en daar zet ik mij 100% voor in.

 

Het zal je aan niets ontbreken

Via een professioneel boekingssysteem heb ik de beschikking over een enorm aanbod van leveranciers. Ik maak vooral gebruik van lokale reisagenten. Hierdoor heeft de lokale bevolking meer profijt van jouw boeking, wel zo eerlijk.

Zij kennen de streek of het land waar jij naartoe gaat op hun duimpje en brengen je naar de meest bijzondere plekken en ze staan dag en nacht voor je klaar, zodat het je aan niets zal ontbreken.

 

Wat je van mij kunt verwachten

  • Ik sta 24 uur per dag voor je klaar
  • Ik zet me 100% voor je in om jouw reis tot een fantastische ervaring te maken
  • Alles wordt van A tot Z voor je geregeld, het enige dat je zelf moet doen is je koffers pakken

 

De voorpret is net zo belangrijk

Niets is leuker dan samen onder het genot van een kop koffie over jouw reis te praten. Neem dus gewoon even contact met me op dan plannen we snel een afspraak in die je tot niets verplicht. Ik zie er naar uit!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Marjoleins nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Marjolein op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.