Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Liesbeth Wellner

Persoonlijk reisadviseurLiesbeth Wellner, Utrecht

Persoonlijk reisadvideur Liesbeth Wellner

Welkom op mijn pagina, de start voor jouw reis!

Elke reis is een bijzondere ervaring, van een weekendje weg tot een verre reis. Het is vaak wel een klus om uit te zoeken wat een goede prijs-kwaliteit verhouding is en welke accommodatie en bestemming bij je past. Bij een rondreis kan onbekendheid met het land meespelen. Een deskundig adviseur kan je dan goed helpen en een reisadvies op maat voor je maken. Dat wil ik graag voor je zijn en voor je doen!

Wie ben ik?

Mijn naam is Liesbeth Wellner en ik woon met mijn man en 2 kinderen in Utrecht. Ik heb veel reiservaring in met name Europa, Azië, Australië, Noord- en Midden-Amerika. Ik heb een jaar in de Verenigde Staten gewoond en 10 jaar in Griekenland. Al deze ervaringen bundel ik nu in het vak van zelfstandig reisadviseur. Ik sta je graag met raad en daad terzijde bij het uitzoeken van je reis, waar ook ter wereld. Samen met mijn collega franchisenemers beschik ik over een wereldwijde bestemmingskennis!

Wat kunt u verwachten?

Of het nu gaat om een strandvakantie, een all-inclusive vakantie, een rondreis, een cruise, een reis om een sportevenement bij te wonen, een wintersport, een huwelijksreis, een avontuurlijke reis, een stedentrip of welke reis dan ook, ik regel alles voor je. Je hoeft alleen van een ontspannen en onbezorgde vakantie te genieten!

In een persoonlijk gesprek, op een tijd die jou het beste uitkomt (ook ’s avonds en in het weekend), kom ik bij je thuis of op het werk langs om jouw wensen te inventariseren. Vervolgens maak ik een persoonlijk reisadvies op maat. Hierin neem ik alles mee, van de parkeerplaats op Schiphol, tot het verzorgen van een visum of een vaccinatieservice aan huis en de hele vakantie daarna natuurlijk!

Dit alles kost je niets meer dan dat je naar het reisbureau zou gaan of zelf urenlang op het internet zou zoeken.

Waarom bij mij boeken?

  • Brede bestemmingskennis
  • Een reisvoorstel gebaseerd op jouw wensen
  • Flexibele bereikbaarheid, een afspraak op een tijd die jou uitkomt
  • Ik regel alles van het vertrek tot de terugkomst, een perfecte service zonder meerprijs
  • Eén contactpersoon vóór, tijdens en na de reis
  • Zekerheid: Via de franchiseformule van Personal Touch Travel ben ik aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Bel of mail gerust voor informatie of het maken van een afspraak.

Vriendelijke groet,

Liesbeth Wellner

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Liesbeths nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Liesbeth op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.