Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Lianne Schrauwen

Persoonlijk reisadviseurLianne Schrauwen, Breda

Persoonlijk reisadvideur Lianne Schrauwen

Lastig hè, uw ideale vakantie vinden op het internet?

  

U bent uniek en zo ook uw vakantiewensen. Juist daarom heeft u baat bij passend advies van een expert. Een zoekmachine heeft immers geen inzicht in uw specifieke behoeften en wensen. U wilt een huisje in Spanje, maar welke regio is geschikt voor u, waar zijn leuke kinderfaciliteiten en waar is het mogelijk om een extra babybedje op de kamer te krijgen? Kies voor een reisadviseur die weet waar u heen wilt, kies voor Personal Touch Travel Lianne Schrauwen.

Even voorstellen…

Mijn naam is Lianne Schrauwen en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Breda. Als klein meisje wilde ik altijd stewardess worden en veel van de wereld zien. Mijn studie Toerisme aan de NHTV was dus een logische keuze en mijn stage bracht me naar het prachtige Nieuw Zeeland. Hier heb ik na mijn studie een aantal jaren gewoond en gewerkt als reisadviseur en vele mooie plekken mogen bezoeken. Ik heb hierdoor uitgebreide ervaring met reizen in o.a. Nieuw Zeeland, Australië en de rest van de Pacific.

Hoe werkt het?

Neem telefonisch of per mail contact met mij op en leg uw wensen aan mij voor. Daarna maak ik in de meeste gevallen een afspraak om persoonlijk samen de reiswensen verder te bespreken. Ik ga voor u aan de slag en neem zo een hoop speurwerk voor u uit handen. Vervolgens ontvangt u een reisvoorstel geheel afgestemd op uw wensen.  Ik geef u aansluitend advies over alle zaken die van toepassing zijn op uw reis: de benodigde visa, eventuele inentingen, aanvullende verzekeringen en alle andere aanverwante zaken. Zelfs de reisbescheiden kom ik persoonlijk bij u afleveren, zodat u onbezorgd op reis kunt.

Wat kan ik voor u boeken?

Personal Touch Travel heeft contracten met alle reisorganisaties die een regulier reisbureau ook verkoopt en daarnaast nog veel meer aanbod dat u nergens anders kunt vinden. Het aanbod is dus enorm: zonvakanties, wintersportvakanties, groepsreizen, stedentrips, autohuur, losse tickets, vakantie in eigen land, verre reizen, bus-excursiereizen, cruises, golfreizen, zakenreizen enz. Tevens is Personal Touch Travel lid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Mijn specialisaties

Nieuw Zeeland en Australië. Deze 2 landen ken ik zeer goed uit eigen ervaring zoals hierboven vermeld. Tevens heb ik een reis van 3 maanden gemaakt door deze landen met mijn toen nog jonge kinderen. Dit gecombineerd met het afronden van de specialisten programma's georganiseerd door de officiële toeristen bureaus, zorgt ervoor dat ik me een Nieuw Zeeland Specialist en Australië Specialist mag noemen.

Naast Down Under, ben ik in andere verre bestemmingen geweest als Fiji, Vanuatu, Hawaï, Thailand, Maleisië, Indonesië, Singapore, West USA, Zuid Afrika en Ras al Khaimah.

Voordelen op een rijtje

  • Persoonlijk advies bij u aan huis
  • Geen lange zoektochten op het internet
  • U heeft één vast aanspreekpunt vanaf het 1e contact tot na terugkomst van de reis
  • U kunt meer service en persoonlijke aandacht verwachten, voor dezelfde prijs die u elders betaalt.

Wilt u ook een zorgeloze vakantie? Neem dan contact met mij op via telefoon of e-mail, en wie weet tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Lianne Schrauwen

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Lianne's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Lianne op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.