Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Jose Keijman

Persoonlijk reisadviseurJose Keijman, Ede

Persoonlijk reisadvideur Jose Keijman

“Een persoonlijke touch by José “

Als Zelfstandig Reisadviseur bied ik je persoonlijk, betrouwbaar en objectief reisadvies op maat en help je bij het vinden van een passende reis. Op afspraak kom ik bij je thuis, op kantoor of andere gewenste locatie. Voor je weekendje weg tot complete wereldreis en van low budget tot luxe reizen. Je kunt bij mij terecht op zowel zakelijk als particulier vlak. Denk je aan (zakelijk) reizen, vakantie, huwelijksreis, jubileum of incentive organiseren in binnen- of buitenland? Of heb je inspiratie nodig bij het “out of the box” reizen?

Neem gerust contact met mij op, de mogelijkheden voor deze reisbelevingen deel ik graag met je. Ik kijk met belangstelling uit naar je reisplannen, laat mij je gids zijn! Dus.. geef eens een “Personal Touch” aan je volgende bestemming, jouw reis is mijn passie!

Ben je actief op social media? Volg mij via het kanaal dat jij wenst, dan blijf je altijd als eerste op de hoogte van al mijn nieuws, aanbiedingen en reistips!
 

Je persoonlijk reisadviseur,

José Keijman

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op José's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg José op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.