Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Hanneke Salm

Persoonlijk reisadviseurHanneke Salm, 's-Graveland

Persoonlijk reisadvideur Hanneke Salm

Graag neem ik u werk uit handen, zodat u tijd overhoudt voor de dingen die voor u belangrijk zijn!

Ik wist van kinds af aan, door onder andere de vakanties met mijn ouders dat alles wat te maken heeft met reizen mij een gelukkiger mens maakt en dat ik mijn enthousiasme graag met iedereen wil delen. Ik heb van mijn passie mijn werk mogen maken en heb jaren ervaring als persoonlijk Reisadviseur en het organiseren van Groepsreizen & Incentives wereldwijd.

Bent u ook uren op zoek op internet naar die ene vakantie of zakenreis die voldoet aan al uw wensen en budget? En herkent u het gevoel dat als u uiteindelijk de knoop heeft doorgehakt de twijfel u toeslaat of u niet teveel hebt betaald en of dat het goed geregeld is? Die onzekerheid is vanaf nu verleden tijd, want vanaf vandaag ben ik graag uw Persoonlijk Reisadviseur voor al uw reizen & vakanties. Samen bespreken we uw wensen op het tijdstip wanneer het u uitkomt, en ga ik de gewenste reis uitzoeken zonder dat het u meer geld kost dan op internet of bij een regulier reisbureau!

Voor elk budget is een geweldige reis en vakantie te realiseren waar u nog lang aan terug zult denken. Van wintersport tot rondreis in Zuid-Afrika, genieten van een strandvakantie tot een actieve stedentrip, zakenreis, incentive, een beursbezoek of met de hele familie of al je vrienden op vakantie, ik regel elke reis en vakantie met heel veel plezier.

Mijn “Personal Touch” staat voor:

  • Een professioneel en eerlijk advies (offertes zijn geheel vrijblijvend)
  • Geen meerprijs, wel meer service
  • Advies aan huis op tijden dat het u uitkomt
  • Persoonlijke aandacht
  • Kwaliteit en geen kwantiteit
  • Zekerheid, Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR en SGR

Neem contact op en ervaar zelf hoe fijn het is om 1 contactpersoon, adviseur en vertrouwenspersoon voor al uw vakanties te hebben. Ik denk graag met u mee, geef advies en laat niets te wensen over.

Hanneke Salm
Uw Persoonlijke Reisadviseur

Maak van uw vakantie een blijvende en tastbare herinnering. Uw fotoboek designer van kwaliteitsalbums maakt volledig naar uw wens een persoonlijk en exclusief album.

 

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Hanneke's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Hanneke op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.