Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Fenna Statema

Persoonlijk reisadviseurFenna Statema, Leusden

Persoonlijk reisadvideur Fenna Statema

Bent u op zoek naar die heerlijke vakantie, prachtige reis of unieke bestemming? Geef uw reiswensen aan mij door en ik ga voor u aan de slag!

Mijn naam is Fenna Statema en woon samen met mijn man en dochter in Leusden.Van jongs af aan is reizen mijn passie geweest.Op mijn 15e maakte ik dan ook mijn eerste grote reis naar Amerika. Vele reizen volgden met als hoogtepunt een jaar naar Australië en Nieuw Zeeland. Wat een geweldige en unieke ervaring! Vervolgens kon ik al mijn kennis kwijt op het reisbureau, een droombaan!

Ik ben ruim 10 jaar werkzaam geweest op het reisbureau en heb in die tijd vele reizen morgen verzorgen. Natuurlijk gaf mij dit ook de mogelijkheid zelf ook mooie reizen te kunnen maken naar Maleisië, Thailand en Singapore. Ook heb ik Amerika en Nieuw Zeeland nog een keer bezocht.

Binnen Europa heb ik ook veel bestemmingen bezocht voor een heerlijke strandvakantie, mooie stedenreis of actieve wintersportvakantie.

Graag geef ik u vanuit mijn reisbureau aan huis een deskundig reisadvies. Persoonlijke service staat bij mij op nummer 1!

U kunt mij telefonisch of per e-mail bereiken om een afspraak te maken op een voor u geschikt tijdstip. Natuurlijk kom ik ook graag bij u langs.

Met uw reiswensen en binnen uw budget ga ik graag op zoek naar die ene vakantie! Natuurlijk verzorg ik ook graag de verzekeringen, autohuur of visa om de reis helemaal compleet te maken.

Uiteraard werk ik alleen samen met betrouwbare reisorganisaties en is Personal Touch Travel lid van het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Ik hoop binnenkort ook uw reiswensen te mogen ontvangen zodat ik voor u een fantastische reis kan verzorgen!

Met vriendelijke groet,

Fenna Statema

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Fenna's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Fenna op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.