Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Femke Versteeg

Persoonlijk reisadviseurFemke Versteeg, Hardinxveld-Giessendam

Persoonlijk reisadvideur Femke Versteeg

Lieve mensen,

Langs deze weg wil ik jullie op de hoogte brengen van mijn beslissing over mijn toekomst als zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel.

Na het overlijden van onze zoon Rick heb ik een aantal maanden op halve kracht gewerkt. Deels aanvragen aangenomen en boekingen gemaakt en deels afgewezen op het moment dat het te druk werd. Een worsteling tussen de afleiding die het werk geeft en het plezier dat ik in mijn werk heb, tegenover de beperkte energie die ik nog maar heb. Want wat kost rouw en verdriet veel energie, onvoorstelbaar.

En toen kwam het coronavirus. Mijn zoektocht naar een nieuwe balans tussen werk en vrije tijd werd hiermee verstoord. De afgelopen maanden heb ik alle reizen voor deze voorjaar- en zomermaanden geannuleerd en de rest van het seizoen is nog onzeker. Geen inkomsten, beperkt werk maar ook heel veel rust. Deze bijzonder rare tijd geeft mij veel vrije tijd en dat geeft mij de rust die ik heel hard nodig heb en veel tijd om na te denken. En dan kom ik tot de conclusie dat, al trekt onze markt weer aan en wordt reizen weer wat normaler, ik mijn werk niet meer kan doen zoals ik gewend was en wíl doen. De bijna 24/7 bereikbaarheid, de pieken en dalen van de werkdruk, in combinatie met mijn karakter: zelfs in deeltijdvorm zal mijn werk mij niet de rust kunnen geven die ik nog hard nodig heb.

Vandaar mijn beslissing om de komende tijd mijn energie te steken in alle bestaande boekingen voor dit jaar en uiteraard alle uitgestelde reizen van dit jaar die volgend jaar zullen plaatsvinden (o.a. de vouchers).

Met als uiterlijke vertrekdatum 31 oktober 2021. Ik zal dus geen nieuwe aanvragen en boekingen meer aannemen.

Vanaf vandaag staan mijn lieve collega's Susan en Ingrid van Personal Touch Travel Dordrecht tot jullie beschikking om alle nieuwe vakanties te verzorgen. Zij werken al heel veel jaren als persoonlijk reisadviseuses en zijn zeker bereid om langs te komen ter kennismaking.

Hun gegevens zijn: susan.ingrid@personaltouchtravel.nl

Telefoonnummers: Susan 06-28599939 en Ingrid 06-20455537

https://www.personaltouchtravel.nl/nl/mobiele-reisbureau/susan-ingrid

Omdat het met mijn 50 jaar nog te vroeg is voor pensioen, ga ik de komende tijd op mijn gemak op zoek naar een passende, rustige baan voor een aantal uren per week. De tijd zal leren wat er op mijn pad komt.

Uiteraard wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren in mij als persoonlijk reisadviseuse en ook voor de lieve berichten die ik na het overlijden van Rick heb ontvangen.

We komen elkaar vast nog wel ergens tegen!

Liefs,

Femke

14-07-2020

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Femke's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Femke op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.