Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Femke Versteeg

Persoonlijk reisadviseurFemke Versteeg, Hardinxveld-Giessendam

Persoonlijk reisadvideur Femke Versteeg

Lieve mensen,

Hieronder staat mijn standaardtekst, sinds november 2008, over mijn werk via Personal Touch Travel.

Echter, sinds 3 november 2019 staat onze wereld stil. Onze zoon Rick is overleden en op 9 november hebben wij definitief afscheid van hem moeten nemen met een mooie dienst en condoleance-middag. En nu moeten wij verder.

Ik ben zeker van plan om mijn werk weer op te pakken, ik heb geweldig werk en zal de afleiding hard nodig hebben, maar ook de lieve mensen om mij heen. Het zal echter niet meer als full-time baan kunnen. Zeker niet de eerste tijd. Dat houdt in dat het allicht wat langer duurt voor ik een mail beantwoord of voor ik een offerte zal kunnen maken.

Dus mail mij gerust, dan zal ik aangeven wanneer je antwoord of mijn bezoek kan verwachten.

Lieve groet,

Femke


Zal ik me even voorstellen?

Mijn naam is Femke Versteeg en ik ben zelfstandig reisadviseur binnen de Personal Touch Travel franchiseformule. Sinds 1990 ben ik werkzaam geweest op diverse reguliere reisbureaus in Sliedrecht en Hardinxveld. Vervolgens ben ik sinds 2008 als zelfstandig ondernemer aan het werk in Hardinxveld, Giessenburg en omgeving. Wat je van mij mag verwachten is het leveren van kwaliteit, persoonlijke aandacht, extra service, een passend advies, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Door mijn jarenlange reis- en werkervaring en de moderne reservering- en informatiesystemen heb ik de mogelijkheid om je deskundig te adviseren en een passende reis te verzorgen.

De voordelen?

Je hoeft er de deur niet voor uit of urenlang te zoeken op internet. Maar het belangrijkste is dat je één vast, persoonlijk aanspreekpunt hebt vanaf het 1e contact tot na terugkomst van de reis. En op een moment dat het jou uitkomt: overdag of ’s avonds. Deze service kost je niets meer dan bij een regulier reisbureau of via internet. Je krijgt van mij een eerlijk reisadvies, ik vertel welke reis bij je past en wat je juist wel en niet kan reserveren. Dit in tegenstelling tot een reservering via internet, waarbij je alleen gelokt wordt door mooie plaatjes en "vanaf" prijzen. Uiteraard heeft Personal Touch Travel de lidmaatschappen van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Word ik ook jouw persoonlijke reisadviseuse?

Heb je reisplannen, een vraag of wil je gewoon een offerte? Bel of mail me! Indien je al weet wat je reiswensen zijn, ga ik direct voor je aan het werk. We kunnen ook eerst een afspraak maken en dan nemen wij je reiswensen door. Daarbij kan ik je alle nodige informatie verschaffen over alle soorten reizen.

Wilt je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail me en ervaar het gemak. Ik wil heel graag mijn kennis, ervaring en enthousiasme met je delen!

Hartelijke groet,

Femke Versteeg

Femke.versteeg@personaltouchtravel.nl

Tel: 06-81913424

Werktijden:
Maandag: 08.30 - 21.00
Dinsdag: 08.30 - 18.00
Woensdag: 12.00 - 21.00
Donderdag: 08.30 - 18.00
Vrijdag: 08.30 - 18.00
Buiten deze vaste tijden meestal ook wel bereikbaar...

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Femke's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Femke op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.