Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Evelien Weesie

Persoonlijk reisadviseurEvelien Weesie, Amersfoort

Persoonlijk reisadvideur Evelien Weesie

Over mij

Ik ben Evelien Weesie, vanuit Vathorst in Amersfoort stel ik de mooiste vakanties samen.

In 2018 heb ik de stap gezet om van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik vind het heerlijk om een reis samen te stellen, zo compleet mogelijk en met de beste prijs-kwaliteit verhouding. 

Als zelfstandig reisadviseur help ik je bij het vinden en boeken van jouw volgende droomvakantie. Heb je geen zin om urenlang het internet af te zoeken in een woud van vakanties? Van weekendje weg tot complete wereldreis, ik kan je helpen! 

Uiteindelijk gaat het natuurlijk allemaal om het maken van de reis zelf. Tijdens een vakantie heb je tijd voor elkaar en laat je de hectiek van alledag los. Daarnaast is er volgens mij geen betere manier om nieuwe herinneringen te maken die je een leven lang bijblijven.

Mag ik jou ook helpen bij het maken van nieuwe herinneringen? Neem contact met mij op. Ik kom je reiswensen graag bespreken bij jou aan de keukentafel. 

Wil je alvast inspiratie opdoen voor jouw volgende citytrip, huwelijksreis, vakantie met kinderen of verre reis? Klik dan door naar mijn website

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Eveliens nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Evelien op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.