Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Carla Markx

Persoonlijk reisadviseurCarla Markx, Wageningen

Persoonlijk reisadvideur Carla Markx

 

“Reizen is investeren in jezelf, maak herinneringen voor het leven!”

Toen ik als klein meisje bij mijn opa en oma op visite ging werden er altijd verhalen verteld over de vakanties van vroeger. Mijn opa en oma gingen met vijf kinderen in de auto op vakantie naar Spanje, de aardappels gingen zelfs mee! Maar herinneringen maakten zij, en daar werd jaren later nog over gesproken. Ook de vakanties die ik vroeger maakte met mijn ouders, zusje en broertje zijn prachtige herinneringen. Mijn vader legde alles vast op video dus we kijken deze films nog regelmatig terug. Nu heb ik zelf een gezin en maken wij deze herinneringen met onze kinderen, zodat zij als ze later een eigen gezin hebben, hier weer over kunnen vertellen. Daarom is mijn motto; “reizen is investeren in jezelf, maak herinneringen voor het leven”.

Ik ben Carla Markx, zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch travel. Reizen is een rode draad door mijn leven. Ik heb al veel mooie plekken mogen ontdekken binnen en buiten Europa maar ik heb nog lang niet alles gezien. De reizen waar wij onze herinneringen mee maken zijn camperreizen door Amerika of Canada, met zo’n megacamper door Florida of de Nationaal Parken zoals de Grand Canyon, Yosemite of Zion in Amerika en Banff en Jasper in Canada.

’s Ochtends wakker worden aan een mooie rivier, wandelen door de overweldigende natuur en marshmallows roosteren op de barbecue. Maar ook heerlijke strandvakanties op Aruba of Curaçao, wandelen door de jungle van Costa Rica of op een catamaran in Bocas del Toro, Panama waarbij de dolfijnen met je meezwemmen.

Allemaal stuk voor stuk prachtige herinneringen. Maar ook hebben wij mooie herinneringen aan heerlijke vakanties in Europa. Wij hebben mooie vakanties gehad in de Ardèche, de Dordogne, Spanje, Griekenland en Italië.

Ik vind het heerlijk om de perfecte reis uit te zoeken, kan daar uren mee bezig zijn. En dat is ook wat ik voor jullie wil doen!

Hoe ga ik dan te werk?

Zodra ik via mail of telefonisch van jullie een aanvraag heb gekregen neem ik met jullie contact op voor een vrijblijvende afspraak. Ik kom, als jullie dat prettig vinden bij jullie thuis langs maar we kunnen ook elders afspreken. Jullie vertellen mij wat jullie wensen zijn, ik stel vragen om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van jullie droomreis. Vervolgens ga ik, als jullie akkoord zijn, voor jullie op zoek naar jullie reis! Ik zoek, vergelijk accommodaties en prijzen en ik kom vervolgens binnen een afgesproken termijn met een mooi reisvoorstel. Als jullie hier blij van worden en akkoord zijn, dan zet ik het voorstel om in een boeking. Ik regel alles van A tot Z, het enige wat jullie nog hoeven te doen, is jullie koffers pakken!

Lijkt het je wat? Neem dan met mij contact op!

Hartelijke groeten,

Carla Markx

Personal Touch Travel by Carla

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Carla's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Carla op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.