Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Annick Kempenaers

Persoonlijk reisadviseurAnnick Kempenaers, Zoersel

Persoonlijk reisadvideur Annick Kempenaers

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Annick Kempenaers, samen met mijn man en onze zoon woon ik in het mooie, landelijke Zoersel (België/ Vlaanderen). Reeds 15 jaar ben ik een gepassioneerde travelprofessional. Na de studies toerisme heb ik even andere horizonten verkend maar kwam ik algauw terug bij mijn grote passie terecht. Vooral de bestemming Portugal, maar ook cruises en citytrips zijn mijn specialiteit of wilt u het liever geheel op maat? … Een duikvakantie met als doel een wel bepaald visje zien?  Het kan allemaal. Daarnaast ben ik een IATA gecertificeerd reisprofessional, wat dan ook weer voordelen heeft als het gaat om vliegtickets. Naast al deze dingen kan ik u ook helpen met de nodige verzekeringen, visa en alle andere praktische info. Ik werk met Nederlandse en Belgische touroperators, maar ook met Duitse aanbieders wat maakt dat we een enorm groot aanbod hebben.

Hoe werkt dit ?

U neemt contact met me op via telefoon, mail, whatsapp of eventueel social media. Hiervoor hoeft u zich niet aan kantooruren te houden. We bespreken kort uw reiswensen, daar ga ik mee aan de slag, u hoeft zich zelfs niet te verplaatsen, indien nodig kom ik zelf bij u langs, als het u past om samen te werken aan uw vakantie. Dat is de Personal Touch die ik jou wil geven…

Annick Kempenaers

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Annicks nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Annick op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.