Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

Sportieve vakanties

Je reis naar een mooie bestemming combineren met een sportieve activiteit? Of de volledige reis in het teken zetten van een sport? Er is volop keuze in aanbod en bestemmingen voor een onvergetelijke actieve vakantie!

Wandelen

Voor een wandelvakantie zijn er verschillende mogelijkheden. In groepsverband met begeleiding van een wandelgids of individueel. Al je accommodaties onderweg zijn geregeld zodat jij nergens meer om hoeft te denken. Om het de wandelaar gemakkelijker te maken, wordt bij sommige reizen zelfs bagagetransport geregeld. Inspiratie nodig voor de mooiste wandelgebieden?

De bekendste landen om te wandelen zijn de Alpenlanden, Scandinavië of Groot-Brittannië en Ierland. Maar wat denk je van het Canarische eiland La Palma of wandelen langs de irrigatiekanalen, de levada’s, op Madeira? Ook is je verre bestemming prima te combineren met een wandelvakantie, bijvoorbeeld Nepal, Buthan, India, Vietnam of de Zuid-Amerikaanse landen Peru, Chili en Argentinië.

Fietsen

Een actieve en ontspannen vakantie op de fiets, individueel of in groepsverband, langs de mooiste routes. Je accommodaties onderweg zijn allemaal geregeld en ook voor je bagage wordt gezorgd. Voor delen van routes is het soms ook mogelijk gebruik te maken van de fietsbus. Je kunt gebruik maken van je eigen fiets of een fiets ter plaatse huren. Leuke landen om te fietsen? Behalve de Benelux zijn ook o.a. Duitsland, Italië, Oostenrijk, Frankrijk, Tsjechië, Spanje en Portugal fantastische landen om te fietsen.

Heb je geen zin om elke dag je koffer in en uit te pakken? Maak eens een fietscruise. Je overnacht aan boord van een cruiseschip en overdag fiets je bijvoorbeeld routes langs de Donau of verken je een Kroatisch eiland.

Zeilen en surfen

Zeilen over blauwe mediterrane wateren? Dit wordt een echte belevenis met een Blue Cruise. Vaar met een traditioneel gebouwd houten zeiljacht langs de kusten van Griekenland, Turkije of Kroatië. Zeilervaring is niet noodzakelijk en een vriendelijke bemanning zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Wil je liever zelf wat actiever zijn of met een eigen boot zeilen? Dan is een vakantie op een flottielje aan te raden. Flottielje zeilen is een combinatie van zelfstandig varen en begeleiding en de gezelligheid van een groep. Ook ideaal voor gezinnen!

Ben je meer een surfer en zou je dat ook graag op je vakantie willen doen? Een goede wind in de zeilen is gegarandeerd op het Canarisch eiland Fuerteventura of het Franse Biarritz. Weet je dat een surf- of zeilcursus ook tot de mogelijkheden behoort op je vakantiebestemming?

Duiken

Ben jij een fanatiek duiker of zou je dit eens willen leren? Boek dan eens een speciale duikvakantie. Je PADI-duikbrevet halen bij de duikschool aan je hotel; wrakduiken, grotduiken, koraalriffen. Alles is mogelijk. Laat je betoveren door de onderwaterwereld in bijvoorbeeld Egypte, Israël, de Cariben, Mauritius, Indonesië, de Malediven, Australië of Belize.

Liever dichter bij huis? Denk dan eens aan Malta, tevens ideaal voor beginners, Gozo of Lanzarote. Je kunt je duikuitrusting ter plekke huren.

sportieve vakanties

Golfen

Op een mooie groene golfbaan staan met een adembenemend uitzicht op de bergen om je heen, met een heerlijke temperatuur... welke golfliefhebber wil dat nu niet? In Zuid-Europa vind je de mooiste golfcourses aan de Algarve in Portugal, de Costa de la Luz in het Zuiden van Spanje, het Italiaanse Toscane of in het Turkse Bélek. Dit is natuurlijk maar een greep uit alle mooie bestemmingen. Denk ook eens aan Californië, Florida, Zuid-Afrika of Mauritius.

Wil jij ook genieten van een sportieve vakantie? Neem contact op met één van onze reisadviseurs om een mooie reis op maat samen te stellen.

 

zoek
reisagentZoek reisagent voor Sportieve vakanties


  Vind jouw reisadviseur:
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.