Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

Steun Stichting Oasebos met Personal Touch Travel

Het doel van stichting Oasebos is om het regenwoud van Costa Rica te beschermen. Het regenwoud is essentieel om de biodiversiteit te behouden en om CO2 vast te leggen. Daarnaast kan het regenwoud unieke stoffen leveren die onder meer gebruikt worden als medicijn. Het regenwoud wordt bedreigd door activiteiten van de mens, zoals landbouw (palm- of ananasplantages), wegenbouw en de winning van grondstoffen en hout. De beste manier om het te beschermen, is door zelf stukken regenwoud te kopen en het zo uit het economische verkeer te houden en te beheren.

Hoe werkt het?

Dit doet Oasebos door zoveel mogelijk oerwoud te kopen en in de oorspronkelijke ongerepte staat te houden, puur en adembenemend. Zo wordt de rijke flora en fauna optimaal beschermd. De gebieden worden bij voorkeur aangekocht in het Maquenquegebied. Bij aankoop wordt Stichting Oasebos geadviseerd door lokale organisaties. Met een donatie van 7,50 euro koopt Stichting Oasebos circa 37 m2 regenwoud. Wil je 7,50 euro of meer doneren, geef dit dan bij jouw reisadviseur aan tijdens de boeking. Tijdens de loop van het project zal Personal Touch Travel iedere donatie van onze reizigers met liefde verdubbelen. Samen kunnen we verschil maken!

Help je ons Stichting Oasebos helpen?

stichting oasebos

 

** Stichting Oasebos is geregistreerd bij het goede doelen keurmerk CBF en tevens als maatschappij ondersteunende organisatie (ANBI). 

 

Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.