Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

1. New York

New York is toch wel de meest bekende stad van Amerika. De stad wordt ook wel The Big Apple of The City That Never Sleeps genoemd. De stad bestaat uit vijf bekende wijken, namelijk: Manhattan, Staten Island, Queens, The Bronx en Brooklyn. In de stad zijn verschillende bezienswaardigheden. Sta bijvoorbeeld even stil bij Ground Zero of neem een kijkje op het Empire State Building. Relaxen doe je in Central Park en je kunt je culinair laten verrassen in China Town of Little Italy.


2. Los Angeles

Los Angeles staat bekend om Rodeo Drive, Venice Beach, Hollywood en Santa Monica. De stad Los Angeles is één grote Walk of Fame. De stad, die ook wel de City of Angels wordt genoemd, zit vol bezienswaardigheden en ligt in het westen van Califorinia, aan de Stille Oceaan. Dwars door L.A. loopt de Los Angeles rivier, die uitmondt in zee. 

 

3. Las Vegas

Las Vegas is de grootste stad van Nevada en telt ruim een half miljoen inwoners. In het hart van de stad ligt The Strip: een aaneenschakeling van casino's, neonverlichte clubs, luxueuze hotels en trouwkapelletjes. Door de ontelbare gokpaleizen wordt de stad in de woestijn ook wel 'Sin City' genoemd.

 

4. Chicago

Aan de zuidwestelijke kant van Lake Michigan ligt de bruisende stad Chicago. De stad is wereldberoemd om haar architectuur, maar ook liefde voor cultuur, kunst en muziek vind je hier in overvloed. Er zijn genoeg bezienswaardigheden in het culturele hart van Chicago. Om een goede indruk van de stad te krijgen, is het aan te raden om door buurten als Andersonville, Devon Ave en Hyde park te slenteren. Daar geniet je van schitterende architectuur en vele musea.

 

5. Miami

Deze wereldstad heeft witte stranden en een gezellige Spaanse vibe. Reizigers uit alle windstreken strijken neer in Miami en het naastgelegen Miami Beach. Je kunt er de salsa dansen in Little Havana en winkelen in de verschillende shopping malls. Relaxen op het strand doe je op Miami Beach en South Beach. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.