Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

Curaçao

Curaçao is een van de populairste bestemmingen onder Nederlanders in het Caraïbisch Gebied. Circa 300.000 landgenoten vertrekken jaarlijks naar deze bestemming in verhouding tot zo’n 30.000 Nederlanders naar Aruba. Dat is natuurlijk enorm veel!

Curaçao, klein stukje Nederland in de Caribbean!

Feit is dat Curaçao enorm veel te bieden heeft voor elk type vakantieganger. Laat je verrassen door de parelwitte stranden, de ruige natuur, de prachtige onderwaterwereld, en het bruisende nachtleven! Maar bezoek ook eens Klein Curaçao, mits je een sterke maag hebt, want de boottocht er naartoe kan wat ruig zijn! Je kan er snorkelen tussen de meest prachtige en indrukwekkende vissen, of zelfs zwemmen met schildpadden! Dit kan je overigens ook op Westpunt doen. Een gebied waar veel minder mensen zijn. De natuur is er wilder en weelderiger, de accommodaties zijn kleinschaliger, er zijn weinig stranden, de wegen zijn kronkeliger. Kortom, een totaal ander Curaçao!

Op Curaçao is een huurauto onontbeerlijk! Rijd er mee van de ene naar de andere baai, neem lekker de tijd om te zwemmen en te snorkelen, bezoek het Cristoffelpark en geniet van de variëteit aan flora en fauna of ga lekker boodschappen doen bij de Albert Heijn! Nog zin in meer vertier? Ga dan ’s avonds naar Mambo Beach en wie weet sta je ineens bij een concert van Jan Smit! Kortom, met een huurauto ben je flexibel, zeker omdat je niet zo van de ene plek op de andere bent.

Maar wat is nu een leuke plek om te verblijven op dit eiland? Wat past bij ons?

Allereerst is het belangrijk om je af te vragen wat het doel van je vakantie is en met wie je op vakantie gaat! Dat is eigenlijk bepalend voor de juiste locatie op dit zonnige eiland. Dit eiland heeft een hoop mooie plekken te bieden, maar het vinden van de juiste bestemming, dat doen we graag samen met jou! Families, jonge gezinnen gaan vaak naar de Jan Thiel Baai. Daar vind je veel grote, comfortabel ingerichte appartementencomplexen met zwembad, en het strand is er in de buurt.

Wil je graag op ontdekkingstocht langs alle baaien, meer in de levendigheid van Willemstad zijn, verblijf dan eens in de artistieke en sfeervolle wijk Pietermaai. Struin door de straatjes met de typisch gekleurde huisjes en een wandeling over de pontjesbrug hoort daar natuurlijk ook bij! Er zijn hier weinig stranden voor de deur, dus auto echt noodzakelijk. Dit is een plek waar veel stellen verblijven of als je budget niet heel groot is.

Hou je van feestjes, gezelligheid, beachbars en winkeltjes en dat direct aan het strand? Dan is Mambo Beach een aanrader. Veelal vind je hier gezinnen met oudere kinderen, die alles binnen handbereik willen hebben.

Overtuigd om Curaçao eens te bezoeken? Neem dan snel contact met ons op en dan is het:

Bon Bini op Curaçao!


zoek
reisagentZoek reisagent voor Curaçao


  Vind jouw reisadviseur:
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.