Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

Curaçao

Curaçao is een van de populairste bestemmingen onder Nederlanders in het Caraïbisch Gebied. Circa 300 000 landgenoten vertrekken jaarlijks naar Curaçao.

Een vakantie naar Curaçao heeft enorm veel te bieden. Laat je verrassen door de parelwitte stranden, de ruige natuur, de prachtige onderwaterwereld en het bruisende nachtleven. Bezoek ook eens Klein Curaçao, mits je een sterke maag hebt, want de boottocht er naartoe kan wat ruig zijn! Je kunt er snorkelen tussen de meest prachtige en indrukwekkende vissen of zelfs zwemmen met schildpadden!

Curaçao, een klein stukje Nederland in de Caribbean

Ben je op zoek naar een rustig stuk Curaçao? Bezoek dan Westpunt op het meest noordwestelijke puntje van Curaçao, een gebied waar veel minder mensen zijn. De natuur is er wilder en weelderiger, de accommodaties zijn kleinschaliger, er zijn weinig stranden, de wegen zijn kronkeliger. Kortom, een totaal ander Curaçao!

Huur een auto

Wanneer je op vakantie naar Curaçao gaat, is een huurauto onontbeerlijk! Rijd er mee van de ene naar de andere baai, neem lekker de tijd om te zwemmen en te snorkelen, bezoek het Cristoffelpark en geniet van de variëteit aan flora en fauna of ga lekker boodschappen doen bij de Albert Heijn! Nog zin in meer vertier? Ga dan ’s avonds naar Mambo Beach en wie weet sta je ineens bij een concert van Jan Smit! Kortom, met een huurauto ben je flexibel, zeker omdat je niet zo van de ene plek op de andere bent.

Jonge gezinnen

Families en jonge gezinnen gaan vaak naar de Jan Thiel Baai. Daar vind je veel grote, comfortabel ingerichte appartementencomplexen met zwembad en het strand is er in de buurt.

curacao vakantie

Pietermaai

Wil je graag op ontdekkingstocht langs alle baaien, meer in de levendigheid van Willemstad zijn, verblijf dan eens in de artistieke en sfeervolle wijk Pietermaai. Struin door de straatjes met de typisch gekleurde huisjes en een wandeling over de pontjesbrug hoort daar natuurlijk ook bij! Er zijn hier weinig stranden voor de deur, dus een auto is echt noodzakelijk. Dit is een plek waar veel stellen verblijven of reizigers met een beperk budget.

Mambo Beach

Hou je van feestjes, gezelligheid, beachbars en winkeltjes en dat direct aan het strand? Dan is Mambo Beach een aanrader. Veelal vind je hier gezinnen met oudere kinderen, die alles binnen handbereik willen hebben.

Met andere woorden, dit eiland heeft een hoop mooie plekken te bieden.

Onze reisadviseurs helpen jou graag om de de juiste bestemming te kiezen of om een rondreis samen te stellen zodat je alle facetten van die bijzondere eiland kunt leren kennen.

Bon Bini op Curaçao!


zoek
reisagentZoek reisagent voor Curaçao


  Vind jouw reisadviseur:
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.