Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

Personal Touch Travel winactie: win een reis voor 2 personen naar Lapland t.w.v. €2.500,-

 

De onderstaande actievoorwaarden zijn van toepassing:


* Deze actie wordt georganiseerd door Personal Touch Travel B.V. Voor deelname aan de winactie gelden onderstaande regels. Facebook is niet verantwoordelijk voor de winactie en vervult geen enkele rol in de winactie.

*Elke inzending moet het originele werk van de deelnemer zijn en mag geen inbreuk maken op de rechten van een andere partij.
* Deelname aan deze actie is gratis.
* Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.
* Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
* Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
* De winnaar wordt gekozen door Personal Touch Travel B.V. op basis van de meest originele/creatieve/leuke foto.

* De deelnemer is verantwoordelijk voor het verkrijgen van de noodzakelijke toestemming met betrekking tot de ingezonden foto. Als een afgebeeld persoon herkenbaar in beeld is gebracht, moet deze hiervoor bewijsbaar toestemming hebben gegeven.

* Personal Touch Travel B.V. is niet aansprakelijk voor vorderingen of klachten naar aanleiding van inbreuk op rechten van derden of schade geleden door derden als gevolg van de inhoud van de inzendingen, en iedere deelnemer stemt ermee in Personal Touch Travel B.V. in zulke gevallen te vrijwaren en schadeloos te stellen.
* Deelname aan de winactie is mogelijk tot en met 9 december 2021 om 23:59 op zowel Facebook als Instagram.

* Deze winactie is op geen enkele manier verbonden met Facebook of Instagram en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook of Instagram.

* De inzender is woonachtig in Nederland of België.

* Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaar wordt op 17 december 2021 persoonlijk geïnformeerd via een persoonlijk bericht.
* De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.

* Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Dan is Personal Touch Travel B.V. gerechtigd een andere winnaar aan te wijzen.
* Medewerkers en franchisenemers van Personal Touch Travel B.V. zijn uitgesloten van deelname.
* Personal Touch Travel B.V. is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving de winactie en/of deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de
winactie te staken, te wijzigen of aan te passen indien de omstandigheden dit met zich meebrengen, zonder dat Personal Touch Travel B.V. daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de deelnemer.

* Door deel te nemen aan deze winactie accepteert de kandidaat automatisch alle voorwaarden zoals hierboven beschreven.


Voor vragen of meer informatie over de winactie kunt u een e-mailbericht sturen naar marketing@personaltouchtravel.nl
 

Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.