Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

Huwelijksreizen

De ultieme romantische vakantie na de mooiste dag van je leven! Een huwelijksreis is de kers op de taart na de bruiloft. Of je nu droomt van een romantische strandvakantie, een avontuurlijke rondreis of een bijzondere stedentrip; de reisadviseurs van Personal Touch Travel doen er alles aan om deze vakantie een onvergetelijke ervaring te laten worden.

Een huwelijksreis moet perfect zijn. Van begin tot eind moet alles kloppen en het is de bedoeling dat je optimaal en ongestoord kan genieten. Na het regelen van een bruiloft met de perfecte locatie, mooiste trouwjurk, lekkerste taart en gezelligste feestje is het nu tijd om terug te kijken op de mooiste dag van je leven. Of je dat nu doet op het hagelwitte strand van de Seychellen, in het privézwembad van je bungalow op Bali, bij het spotten van wilde dieren in Afrika of in een hotelkamer in de romantische stad Parijs - het is aan jullie.

Huwelijksreis op maat

Iedereen heeft zijn eigen droomvakantie en heeft zijn eigen wensen en budget voor een huwelijksreis. Hier komt de kracht van de persoonlijke reisadviseur van Personal Touch Travel naar boven. Zij zijn er in getraind om te luisteren naar de wensen en aan de hand van die wensen en het budget de perfecte reis samen te stellen.

Een avontuurlijke huwelijksreis

De wittebroodsweken worden vaak doorgebracht op een luxe bestemming. Echter wordt er steeds vaker gekozen voor een avontuurlijke vakantie. Samen in een camper Nieuw-Zeeland ontdekken of de Inca Trail lopen in Peru. Wat dacht je van een roadtrip door Canada of het culinaire Toscane. Dit zijn ervaringen die je als pas getrouwd stel nooit zult vergeten! Vind je het moeilijk om een bestemming te vinden die je aanspreekt, dan geven wij je graag inspiratie en ideeën voor de meest originele en romantische plekjes ter wereld.

Trouwen in het buitenland

Wil je niet alleen voor je huwelijksreis naar het buitenland, maar je hele bruiloft in het buitenland organiseren? Ook dan staan de reisadviseurs van Personal Touch Travel voor je klaar. Bij het organiseren van een bruiloft in het buitenland komt nog meer kijken dan bij een bruiloft in eigen land. Communicatie is vaak ook lastiger in verband met een taalbarrière, tijdverschil of een cultuurverschil. Met een breed scala aan partners in het buitenland zijn onze reisadviseurs in de gelegenheid om de hele organisatie in goede banen te leiden. "Ja zeggen" in het buitenland met familie en vrienden om je heen, hoe fantastisch is dat?

Neem contact op

Wil je een onbezorgde huwelijksreis naar een topbestemming of je bruiloft organiseren in het buitenland? Neem dan contact op met jouw persoonlijke reisadviseur. Vaak hebben onze aanbieders in het buitenland ook speciale afspraken voor "newly weds". Dit zorgt voor leuke extra's of aantrekkelijke kortingen.


zoek
reisagentZoek reisagent voor Huwelijksreizen


  Vind jouw reisadviseur:
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.