Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

All Inclusive reizen

All-inclusive vakanties zijn al jaren enorm populair en bieden veel voordelen. Of een dergelijk concept bij jou past is erg afhankelijk van het soort vakantie waar je naar op zoek bent.

Ben je op zoek naar een zon-zee-strand vakantie waarbij alles inbegrepen is, je lekker op je resort vakantie wilt vieren, je geen zorgen wilt maken om eventuele extra kosten voor eten of drinken, je overdag misschien sportactiviteiten wilt doen en ’s avonds van een show of feest genieten? Dan past een all-inclusive vakantie perfect!

Uiteraard is er veel keuze in luxe, ligging, activiteiten en de keuze daarin is erg persoonlijk, maar zeker ook afhankelijk van de bestemming waar je naartoe gaat.

Caribisch gebied

De grote all-inclusive resorts met meestal 24-uurs ‘all-in’ vind je voornamelijk in landen als Mexico en de Dominicaanse Republiek. Alle faciliteiten vind je op je resort, met keuze uit meerdere restaurants, bars, zwembaden etc. en meestal met de meest mooie ligging aan prachtige stranden. Vanuit de resorts of de reisorganisatie worden tegen betaling prachtige excursies aangeboden.

Kaapverdië

De momenteel erg populaire eilanden Sal en Boa Vista zijn nog maar kort geleden toeristisch ontwikkeld. Dat betekent dat er nog weinig eet-en drinkgelegenheden buiten de resorts zijn, vandaar dat veel mensen hier kiezen voor een onbezorgde all-inclusive vakantie en af en toe een keer lokaal gaan eten buiten het hotel.

Turkije

Ontzettend populair zijn de all-inclusive hotels in Turkije. Het verschil in kwaliteit tussen de diverse hotels is echter enorm. Een goed advies is dan ook van groot belang, om teleurstellingen te voorkomen. In Turkije tref je vaak vakantiegangers die al jaren naar hetzelfde hotel gaan, het gaat hier met name om de luxe hotels aan de Turkse Riviera.

Egypte

Bijna alle hotels in Egypte worden aangeboden op basis van all-inclusive. De hotels liggen vaak ver van de bewoonde wereld en bieden duik- en snorkelfaciliteiten. Ook hier is de kwaliteit van belang, met name in verband met de hygiëne.

Malediven

Op de Malediven is het aan te raden om hotels op basis van all-inclusive te boeken. Dit omdat eten en drinken ter plaatse ontzettend duur is en je hoofdzakelijk op hetzelfde eiland (tevens resort) verblijft. Je weet dan vooraf wat je kwijt bent en komt niet voor onaangename verrassingen te staan.

Zuid-Europa

In de overige Zuid-Europese landen is er een grote diversiteit aan accommodaties. Waaronder ook hotels op basis van all-inclusive. Afhankelijk van je persoonlijke wensen adviseren we je graag over de mogelijkheden en zorgen we er samen voor dat je de juiste keuze maakt.


zoek
reisagentZoek reisagent voor All Inclusive reizen


  Vind jouw reisadviseur:
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.