Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

- vervolg nieuwsbrief -

Top 8 mooiste huwelijksreizen

1. Doorfeesten
De cross-over bestemming: je kunt er niet alleen op huwelijksreis, maar je kunt het hele feest in Nederland gewoon skippen en zoals het in de film gaat, er ook trouwen: Vegas, baby, Vegas! Met Elvis Presley als priester bijvoorbeeld.
 

2. Een directe vlucht
Wel eens aan Colombia gedacht? Nog niet ontdekt door de massa en zeker Cartagena is echt een heerlijke plek voor jou en je geliefde aan het strand. Eens wat anders. Idem dito: denk eens aan het direct aanvliegbare Namibië of de stranden van Panama. Heel bijzonder: met de bushplane Suriname in!
 

3. Je eigen watervilla
De schitterende eilanden van de Malediven behoeven geen nadere introductie. Wat ademt nu meer huwelijksreis dan landen met een watervliegtuig en daarna inchecken in je eigen watervilla.
 

4. Geen jetlag
Mauritius is ook een honeymoonklassieker. Vulkanen, luxe tophotels die je in de watten leggen, en tegenwoordig het hele jaar door een directe vlucht.
 

5. Romantiek uit de film
Oh mais oui, c’est Paris! No. No, bella signorina, Venezia! Er zijn vele steden die meedingen naar de titel van meest romantische stad op aarde, maar we houden het even bij deze twee. En die lenen zich dus bij uitstek voor een huwelijksreis, zeker als je er een over the top luxe hotel bij doet! Parijs, met een nachtje Hotel Costes dus en het Cipriani in Venetië.
 

6. Het Mamma Mia gevoel
Je hoeft niet per definitie ver. Het Mamma Mia-gevoel van het Griekse Santorini, Dolce Far Niente aan de Amalfi-kust in Italië, een flesje rosé aan de Franse Zuidkust.
 

7. Op luxe safari
Denk dan eens aan de Serengeti! Door velen genoemd als de ultieme safari-bestemming, met niet alleen de Big 5 maar ook de jaarlijkse Wildebeest Migratie. Volop (zeer) luxe hotels voor de Tanzaniaanse safari van je leven.

 

8. Een fout overhemd
Hawaii is nog zo’n bekende huwelijksreis-bestemming. Was het eilandenrijk vroeger echt nog voor de happy few, daar blijken de ticketprijzen de laatste jaren flink te zijn gedaald. Werkelijk prachtige natuur, heerlijke stranden, stedelijke reuring.
 

 

 


Vier de liefde met een cruise

Het Caribisch gebied heeft een enorme aantrekkingskracht als het gaat om bestemmingen voor huwelijksreizen. Vakantie vieren op een Caribisch eiland is al geweldig, laat staan als je er vier, vijf of zelfs meer in een reis kunt bezoeken. Een Caribische cruise om jouw huwelijk mee te vieren en een beetje van de bruiloft bij te komen, is daarom zo’n gek idee nog niet.  
 

Geen rijen op luchthavens of wachten op ferry’s. Je wordt elke dag wakker om een nieuwe plek te ontdekken en dat je koffer gewoon lekker aan boord blijft, draagt alleen maar bij aan het comfort. Maaltijden zijn inclusief, net als heel veel activiteiten en het entertainment aan boord. Ga je nog een stapje verder en kies je voor een van de luxere rederijen, dan zijn drankjes en specialiteitendiners vaak ook nog inbegrepen.
 

In de Caribbean varen schepen van elke grootte: van grote resorts op zee tot de meer intieme en luxe jachten. Ga je voor die laatste, dan overnacht je tijdens jouw huwelijksreis in een stijlvolle suite of cabana en ervaar je het echte celebrity gevoel. Ga van boord op de vele paradijselijke bestemmingen die de Caribbean rijk is. Rederijen organiseren allerlei excursies, zoals een rit op een Harley Davidson of romantisch paardrijden op het strand.
 

Maak van jouw huwelijksreis een eilandhopping avontuur en ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van de Caribbean. Neem de plantagehuizen, forten, kerkjes en molens voor het suikerriet. In St Kitts kun je een trein pakken die ooit het suikerriet van het land naar de kust vervoerde. Het eten aan boord van het schip is inbegrepen, maar natuurlijk heb je de vrijheid om ook bij de locals aan tafel te schuiven. Probeer spicy jerk chicken, goat curry, fried flying fish en rijst met zwarte bonen.
 

En dan tot slot, laten we de stranden niet vergeten. Het Caribisch gebied kent een aantal van de mooiste stranden ter wereld. Stel je voor hoe je met jouw geliefde van een frisse cocktail drinkt, voeten in het zand, zeebriesje door je haar: laat dit het begin van een mooi en gelukkig huwelijk zijn...  
 

Ga jij binnenkort trouwen en willen jij en je partner ook zo’n onvergetelijke huwelijksreis? Neem contact op met je persoonlijk reisadviseur voor een passende droomvakantie.

 

 
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.