Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
11januari2019

Winnaars ZRA-verkiezing van het jaar

Winnaars ZRA-verkiezing van het jaar

Foto v.l.n.r.: Jessie Bijveld, Arjan Kastelein, Krista van Nes, Peter van Gerven, Carine Heijsteeg, Karin Bakker, Saskia Veenhuijs, Lara Gulitz

 

Afgelopen woensdag was de finale van de ZRA-verkiezing. De winnaars werden bekend gemaakt tijdens de vakdag van de vakantiebeurs. Met vijf finalisten van Personal Touch Travel was de spanning tot op het laatste moment om te snijden..

En wat zijn we trots op onze reisadviseurs van Personal Touch travel! Krista van Nes is de winnaar geworden van de provincie Zeeland en Karin Bakker voor de provincie Groningen. Carine Heijsteeg (provincie Flevoland) en Lara Gulitz (provincie Utrecht) hebben de tweede plek behaald. De Talent Award of the Year is gegaan naar Jessie Bijveld (Noord-Brabant).

 

Een geweldige prestatie van onze reisadviseurs!

 

 

< vorig bericht         volgende bericht >
RECENTE BERICHTEN
11 januari 2019
Winnaars ZRA-verkiezing van het jaar
Lees meer »
3 november 2018
Nieuwsbrief: Florida
Lees meer »
6 oktober 2018
Nieuwsbrief: Cruisemaand
Lees meer »
Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!

Maandelijks stellen we een nieuwsbrief samen met de beste aanbiedingen van alle touroperators en airlines waarmee we werken. Abonneer je ook, zo weet je zeker dat je straks niet te laat bent!


Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.