Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Yvon Agterhof

Persoonlijk reisadviseurYvon Agterhof, Velserbroek

Persoonlijk reisadvideur Yvon Agterhof

 

 

 

Welkom op mijn website!

DROMEN KOMEN UIT!

Klik op de afbeelding voor meer informatie over voordelige reizen naar Sardinië en klik op deze link voor een filmpje

Ik nodig u van harte uit om even verder te lezen! Ik ben Yvon, en zonder twijfel net als u, dol op vakanties en reizen. Een passie die we samen kunnen delen en waarbij ik graag behulpzaam ben om u op een prettige manier het regelen en reserveren uit handen te nemen.

Het internet is een oerwoud aan mogelijkheden geworden en ik vind het fijn als ik het voor u wat overzichtelijker kan maken. Bij Personal Touch Travel begint uw vakantie al thuis. Als u het fijn vindt kom ik graag bij u thuis om samen over de mogelijkheden te praten en ook de tickets lever ik met plezier persoonlijk bij u af. Een reis boeken moet eigenlijk al een feestje zijn, voorpret is tenslotte ook heel belangrijk.

Doordat wij, bij Personal Touch Travel, samenwerken profiteert u ook nog eens van een grote databank aan kennis en de scherpste prijzen. Daarnaast heb ik reeds 20 jaar ervaring in diverse takken van de reisindustrie, maar belangrijker is mijn interesse in, en kennis van diverse landen en culturen, zodat ik u daar levendig over kan vertellen. Ook weet ik vaak de leukste plekjes voor gezinnen met kinderen te traceren, simpelweg omdat ik ook vaak met mijn kinderen op vakantie ga! Het is voor mij een eer als ik voor u een reis mag samenstellen die u op het lijf geschreven is! Dus, of het nu gaat om een stedentrip, wereldreis of een weekendje Disney, schroomt u niet mij te bellen of te mailen, ik help u graag!

Met vriendelijke groet,

Yvon Agterhof

 

Lees hier het interview met mij in Reiswerk, waarin ik vertel over mijn passie: de mooiste reizen voor mijn klanten samenstellen.

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Yvons nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Yvon op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.