Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Will Roumans

Persoonlijk reisadviseurWill Roumans, Ulestraten

Persoonlijk reisadvideur Will Roumans

Over Will

Hallo, Mijn naam is Will Roumans en ik woon in het prachtige Waterval tussen Meerssen en Ulestraten. Voor velen in de omgeving ben ik geen onbekende aangezien ik sinds 1990 in de Limburgse reiswereld vertoef. Ik heb 12 jaar lang met veel plezier een succesvol eigen reisbureau aan de markt in Beek gerund. In 2003 heb ik dat verkocht en het bestaat nog steeds. De reiswereld blijf echter boeien en de mensen blijven je associëren met reizen. Menigeen weet mij dan ook nog steeds te vinden voor vakantie- en reisadvies of andere zaken die met de reiswereld te maken hebben. Na ook een reiskantoor in België te hebben gehad mede om aan die vraag te kunnen voldoen terug in Nederland. Nu zijn het reisadviezen en reserveringen op afspraak. Erg leuk om te doen, ik heb méér tijd en aandacht voor mijn klanten met specifieke wensen.

Het concept van Personal Touch Travel dat geheel ligt in de lijn van mijn wijze van verkoop is dan ook geen vreemde stap. Het concept spreekt mij gewoon bijzonder aan. Het aanbod is zeer groot, je kunt heel individueel werken en tevens is Personal Touch Travel lid van ANVR SGR.

Ik denk dat we allemaal de voordelen zien voor het reserveren van een reis op afspraak. We hebben allemaal meer vrije tijd. Echter weten we niet hoe het komt dat we zo weinig tijd overhouden… Urenlang op internet surfen en toch niet zeker weten of je een juiste keuze gemaakt hebt voor wat betreft reisorganisatie of bestemming. Wachten bij het reisbureau en beslissingen nemen aan drukke balies, we herkennen het allemaal. Op het kantoor in Waterval, al naar gelang het past aan uw agenda maakt het mogelijk in alle rust die vakantie of reis te plannen die toch zo belangrijk is en helemaal aansluit bij persoonlijke wensen en voorkeuren. Een telefoontje of een mail met uw wensen en ik kan voor u aan de slag.

De ervaring leerde mij dat het reserveren op afspraak gezien werd als maatreizen of luxueuze bestemmingen voor mensen met een beter gevulde beurs. Niets is minder waar !! Buiten het maatwerk en de exotische bestemmingen zijn ook reizen van de belangrijke touroperators naar bijvoorbeeld de Canarische eilanden of Griekenland bij mij te reserveren, een hotelovernachting, een vakantiehuisje een excursie- of busreis, het kan gewoon allemaal. Een persoonlijk reisadvies (ook groepsreizen) is voor iedereen weggelegd en kost niets meer dan anders!

Ik heb in de afgelopen 18 jaar die ik in de reiswereld werk vele bestemmingen mogen bezoeken zowel in Amerika, Afrika, Australië, het Verre Oosten en natuurlijk Europa. Dat heeft mij een heel goed beeld gegeven van wat de reiswereld wereldwijd te bieden heeft.

Reizen is passie en avontuur. Veel landen liggen mij na aan het hart, die ervaringen deel je graag met je klanten.

En waar wilt u naar toe? Neem gerust eens vrijblijvend contact op. Dan gaan we samen op zoek naar de juiste vakantie voor u!

Will Roumans

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Wills nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.