Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Wendy Sol

Persoonlijk reisadviseurWendy Sol, Lelystad

Persoonlijk reisadvideur Wendy Sol

Een personal touch maakt reizen een beleving 

Wegdromen bij de gedachte aan een volgende reis; de mogelijkheden en het aanbod zijn eindeloos, maar het vinden van deze reis en beleving is veelal niet eenvoudig.

Als persoonlijk reisadviseur ben ik betrokken vanaf de oriëntatie van je reis. Ik adviseer, inspireer maar luister vooral naar wat voor jou belangrijk is; welke wensen je hebt, welke sfeer en ervaring past bij je gewenste reisbeleving en reisgezelschap.

Op een moment dat het jou schikt bespreken we je reiswensen; dat kan aan huis of telefonisch, zowel overdag, ‘s avonds of in het weekend.
Of je nu de ultieme camper roadtrip door de U.S.A. wil maken, met een helikopter over de Noorse fjorden wil vliegen, tijd met familie in een vakantiewoning in Frankrijk wil doorbrengen, een strandvakantie aan de Portugese kust wil beleven of een once in a lifetime huwelijksreis in het vooruitzicht hebt; voor elke reiswens, beleving en budget kan ik een reis realiseren.

Bespaar urenlang zoeken op internet en voorkom teleurstellingen. Elke dag staat voor mij tenslotte in het teken van reizen; het uitzoeken en samenstellen van reizen, contacten met agenten en het up to date houden van productkennis en ontwikkelingen.

Een persoonlijk reisadviseur, maatwerk of samengestelde reizen staan zeker niet synoniem voor duurder, ook niet ten opzichte van reguliere reisbureaus of zelfs internetaanbieders. Integendeel, mede door gezamenlijke inkoop van gerenommeerde Nederlandse en Duitse touroperators en een internationaal netwerk van agenten en dienstverleners kan ik gunstige tarieven en een breed aanbod aanbieden; alles onder de paraplu van franchiseorganisatie Personal Touch Travel, waarbij financiële zekerheid is gewaarborgd door lidmaatschap van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Wil je ook het gemak, persoonlijke aandacht, expertise en uitgebreid aanbod van reizen, reisproducten en diensten ervaren, neem dan vrijblijvend contact op voor informatie of om je reiswensen te bespreken.

Groeten,
Wendy Sol

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Wendy's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Wendy op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.