Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Suzanne Rensink

Persoonlijk reisadviseurSuzanne Rensink, Berkel en Rodenrijs

Persoonlijk reisadvideur Suzanne Rensink

Ik weet de weg naar uw ideale vakantieadres!

Graag stel ik mij allereerst aan u voor:

Mijn naam is Suzanne Rensink en ik woon met mijn gezin in Berkel en Rodenrijs.
Van kinds af aan wist ik dat ik graag in de reiswereld wilde werken. Vroeger zat ik uren in de reisgidsen te bladeren en onze vakanties uit te zoeken. Al meer dan 14 jaar ben ik werkzaam in de toeristische branche en sinds 2013 heb ik mij als zelfstandig reisadviseur aangesloten bij de Franchise organisatie Personal Touch Travel.

Zowel privé als zakelijk heb ik al heel wat mooie plekken van de wereld mogen zien. Sinds een paar jaar, door de komst van ons zoontje, zijn wij de mooie plekjes in Europa aan het ontdekken. Hierdoor en door de jarenlange ervaring op het reisbureau kan ik voor u de mooiste reizen samenstellen; van een heerlijke strandvakantie, tot een avontuurlijke rondreis met gids tot aan een citytrip of cruise. Alles is in principe via mij te regelen!

Heeft u weinig tijd of geen zin om eindeloos het internet af te struinen voor een passende vakantie, vindt u het prettig dat een ervaren persoon uw vakantie regelt en houdt u net als ik van een ‘Personal Touch’ ?

Ik kom graag bij u langs om kennis te maken en de wensen door te nemen om zo een vakantie voor u te verzorgen die aansluit bij uw wensen. Natuurlijk is het ook mogelijk om mij een email te sturen of een telefonische afspraak te maken wanneer het u uitkomt.

Spreekt bovenstaande u aan? Neem dan contact met mij op en zie of spreek ik u graag over uw volgende reis!

Lees mijn artikel in de plaatselijke krant: 'Hart van Lansingerland': https://bit.ly/2SEbtpd

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Suzannes nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.