Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Sandra Leijs

Persoonlijk reisadviseurSandra Leijs, Terneuzen

Persoonlijk reisadvideur Sandra Leijs

 

Sandra Leijs Personal Touch Travel bestaat 1 jaar!

Wat is de meest voorkomende gespreksstof bij bijvoorbeeld een verjaardag? Juist....vakantieplannen!

1-Jarig bestaan

Op 1 juli 2018 is het precies 1 jaar geleden dat ik mijn eigen reisbureau startte. Na een intensieve opleiding mocht ik mezelf vanaf die dag zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel noemen! Sandra Leijs Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en calamiteitenfonds.

Ontzorgen van de klant

Het voordeel van het laten verzorgen van je reis door mij, is onder andere dat dit op een plaats en tijdstip kan wat voor jou uit komt.

Ik verzorg je reis van A tot Z. Ik zal al je wensen goed met je doorspreken om daarna een passend reisadvies te kunnen aanbieden.

Veel mensen kennen deze manier van werken nog niet en zijn verbaasd als ze horen dat ik hetzelfde werk als een "gewoon" reisbureau en vaak nog meer kan aanbieden.

Persoonlijk en korte lijnen

Een afspraak doe ik graag persoonlijk bij de klant thuis en zeker als ik de klant nog niet ken. Zo leer je elkaar toch wat beter kennen en heb ik bij volgende reizen maar een half woord nodig om de klant te begrijpen in zijn wensen. Een ander groot voordeel voor de klant is dat je maar één aanspreekpunt hebt die in principe 24/7 uur bereikbaar is, vóór, tijdens en nà de reis.

Zelf de perfecte reis samenstellen

Ik kan bij verschillende leveranciers een reis voor je boeken, maar vaak is het zelf samenstellen van een passende reis beter, ik fungeer dan zelf als reisorganisatie. Het werken met o.a. DMC's maakt dit mogelijk. Een DMC is een destination managing company. Zij zijn gevestigd op bestemming en weten dus alles van het land waar ze zijn gevestigd. Op deze manier weet ik alle ins & outs om iets speciaals aan jou als klant te kunnen aanbieden. Het aanbod wat ik heb is erg groot en zodoende is er voor alle wensen en voor ieder budget iets te creëren voor de particuliere, maar ook voor de zakelijke klant!

Extra service

Ik bied naast het boeken van jouw perfecte reis ook extra services. Zo kun je bij mij reisboeken lenen waarin alles staat over jouw bestemming. Ook kun je bij het boeken van een huurauto gebruik maken van opblaasbare erkende kinderzitjes. Dit scheelt je enorm veel kosten en je hoeft geen stoeltjes ter plaatse te regelen. Ik maak van iedere boeking een feestje! Ik breng de reispapieren altijd persoonlijk langs en neem dan een kleine attentie mee. Het enige dat jij nog hoeft te doen is genieten van de voorbereidingen voor je vakantie!

Toekomstplannen

In de toekomst wil ik verschillende groepsreizen gaan organiseren. Denk bijvoorbeeld aan Ladies Only, een stedentrip met je familie of een weekend weg met je vereniging of je vrienden...alles is mogelijk! Het afgelopen jaar was een leerzaam jaar waarin ik mooie reizen voor mijn klanten heb mogen samenstellen.

Ik ben pas tevreden als de klant tevreden terug komt van een fijne vakantie en ik hoop het komende jaar nog veel reizen te mogen

samenstellen voor mijn klanten!

 

Een hartelijke reisgroet,

Sandra

 

 

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Sandra's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Sandra op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.