Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Sandra Leijs

Persoonlijk reisadviseurSandra Leijs, Terneuzen

Persoonlijk reisadvideur Sandra Leijs

3-JARIG BESTAAN!

Drie jaar geleden nam ik de stap om mijn eigen reisbureau te starten als franchisenemer bij Personal Touch Travel.

Na een intensieve opleiding bij de Personal Travel Academy, mocht ik vanaf 1 juli 2017 de deuren openen! Inmiddels heb ik al een vaste klantenkring waarvoor ik al een aantal keren een droomreis heb mogen samenstellen.

Helaas staat de wereld nu al een aantal maanden op z'n kop. Het begin van de lockdown in maart, heb ik maar oh zò goed gevoeld, tijdens mijn Ladies Only in Marrakech. Wat was en is het nog steeds onwerkelijk!

Toch ben ik nu in feeststemming want naast mijn 3-jarig bestaan, kunnen we nu ook vieren dat de wereld steeds verder opent en dat we weer mogen en kunnen reizen.

Wat kijk ik er naar uit om weer te kunnen gaan doen wat ik het liefste doe....mijn klant z'n wensen opnemen, advies geven en daarna het reisvoorstel voor de klant maken. Heerlijk dat je klant dan enthousiast en tevreden terug thuis komt.

De slogan "reizen is het enige dat je koopt wat je rijker maakt" gaat dan zeker weer op!

Tot gauw!

Een hartelijke reisgroet,

Sandra

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Sandra's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Sandra op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.