Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Sandra Burik

Persoonlijk reisadviseurSandra Burik, Pijnacker

Persoonlijk reisadvideur Sandra Burik

Over mij

Mijn naam is Sandra Burik en ik woon in Pijnacker, Zuid-Holland.

Voor ik als zelfstandig reisadviseur aan de slag ging, heb ik 15 jaar in de scheepvaart branche gewerkt en was ik verantwoordelijk voor de bemanningszaken. Dit hield o.a in: het boeken van zeelieden tickets wereldwijd, het boeken van helicopter vluchten naar booreilanden en zorgen voor de visa’s en hotelovernachtingen.

Daarnaast heb ik de afgelopen 10 jaar allerlei uiteenlopende reizen georganiseerd. Van een safari in Zuid-Afrika tot aan een cruise rond het zuidelijkste puntje van de wereld, in Ushuaia. Van een jungletocht op Sumatra tot een motortour langs de Westkust van Amerika. Met veel passie heb ik deze reizen en bestemmingen uitgezocht en beleefd.

Ik kijk er naar uit om uw droomreis te mogen uitzoeken. Neem vrijblijvend contact mij mij op.

Met vriendelijke groet,

Sandra Burik

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Sandra's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Sandra op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.