Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Rick van der Linden

Persoonlijk reisadviseurRick van der Linden, Haelen

Persoonlijk reisadvideur Rick van der Linden

WELKOM, UW EERSTE STAP NAAR UW REIS IS BEGONNEN….

Ik ben Rick van der Linden, woonachtig in Haelen (gemeente Leudal). Met veel plezier ben ik werkzaam in de reiswereld.

Aangezien iedere reis uniek en op maat gemaakt moet zijn kom ik graag bij u langs in de avonduren of in het weekend om uw reiswensen door te nemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om mij te mailen, een WhatsApp bericht te sturen of te bellen. Via de uitgebreide reserveringssystemen heb ik ontzettend veel mogelijkheden om reizen zelf samen te stellen, losse overnachtingen te boeken, pakketreizen te boeken, transfers, een huurauto, excursies, verzekeringen, etc. Op basis van uw wensen en budget ga ik aan de slag. Ik doe prijsvergelijkingen en zoek naar de beste mogelijkheden. U hoeft er de deur dus niet voor uit en u hoeft niet urenlang zelf te zoeken op internet.

En ook heel belangrijk, het kost u niets meer dan wanneer u op internet of via een reisbureau boekt. Tevens boekt u de reis veilig, Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Wat zijn de voordelen om bij mij te boeken:

  • Brede bestemmingskennis
  • Een reisvoorstel gebaseerd op uw wensen
  • Flexibele bereikbaarheid, een afspraak bij u aan huis op een tijd die u het beste uitkomt.
  • Alles wordt voor u geregeld, van het vertrek tot de terugkomst.
  • Eén contactpersoon vóór, tijdens en na de reis
  • Zekerheid: Via de franchiseformule van Personal Touch Travel ben ik aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Bel of mail gerust voor informatie of het maken van een afspraak. Ik ben telefonisch te bereiken (Sms en WhatsApp is ook mogelijk) op 06-11844982 of te mailen via rick.vanderlinden@personaltouchtravel.nl.

 

 

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Ricks nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.