Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Norbert Nicolai

Persoonlijk reisadviseurNorbert Nicolai, Zoetermeer

Persoonlijk reisadvideur Norbert Nicolai

Ontspannen begin van de reis.

Wil je een reisadviseur die aan een half woord genoeg heeft en precies aanvoelt welk type reiziger jij bent? Iemand die met de juiste adviezen en keuzes komt voor jouw persoonlijke situatie? Wil je het gemak van boeken via internet maar dan met de zekerheid en garantie van een goed reisbureau? Ik bied het je allemaal.

Mijn naam is Norbert Nicolai, ik ben zelfstandig reisadviseur, wat betekent dat ik van mijn passie meer dan mijn beroep heb gemaakt. Ik hou van reizen en het organiseren hiervan. Het liefst zou ik zelf het hele jaar op reis zijn om zo veel mogelijk mooie bestemmingen te zien en te beleven. Graag zet ik mijn ervaring als reiziger en reisadviseur in om jouw reiswensen in te vullen. Of het nu gaat om een gezellig weekendje weg of een heerlijke strandvakantie, een mooie rondreis of een cruise, elke reis is voor jou op maat gemaakt.

Ik leer je graag kennen

Wanneer je via mij je reizen boekt, heb je de zekerheden en garanties van een regulier reisbureau met het gemak van het boeken vanuit huis. Want als zelfstandig reisadviseur kan ik overal werken. Het is een kwestie van mij een mail sturen of bellen en ik ga op zoek naar de reis die bij jou past.

Zelfstandig maar niet alleen

Ik, als zelfstandig reisadviseur, ben onderdeel van de franchiseformule Personal Touch Travel. Personal Touch Travel maakt de afspraken met de touroperators, regelt centraal de administratie en boekingen en is aangesloten bij ANVR en SGR. Dat is dus goed geregeld.

De voordelen om jouw reis bij mij te boeken:

  • Een vast aanspreekpunt
  • Persoonlijke aandacht
  • Goede bereikbaarheid
  • Grote kennis van bestemmingen
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en calamiteitenfonds
  • Reisvoorstel op maat gemaakt aan de hand van jouw persoonlijke wensen
  • Alle zorgen worden uit handen genomen.

Wil je meer weten?

Bel of mail mij met je vragen. Ik sta je heel graag te woord!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Norberts nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Norbert op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.