Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Nikki Gerbrands

Persoonlijk reisadviseurNikki Gerbrands, Amersfoort

Persoonlijk reisadvideur Nikki Gerbrands

Van voorpret tot nagenieten

Uren surfen op internet om dat unieke hotel, dat verborgen strandje, die schitterende wandeling of die prachtige excursie te vinden? Voor mij is dit een deel van de voorpret en ik doe het met veel plezier. Daarom heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Is dit nou niet jouw hobby? Maak er dan mijn werk van!

Ik ben Nikki en ik woon met mijn man en 2 kinderen in Amersfoort. Reizen is, zoals voor veel mensen, ook mijn passie. De wereld is zo mooi en verrassend, daar wil ik graag zo veel mogelijk van ervaren. Daarom ben ik ook altijd op zoek naar nieuwe reisinspiratie.

Welk type je ook bent en wat voor soort vakantie je ook zoekt, ik regel het graag voor je. Wil je dat ik mijn kennis en enthousiasme ook voor jou inzet? Bel of mail me dan. Ik kom graag bij je langs om je wensen te inventariseren. Dan krijg je van mij vrijblijvend een voorstel. Geen meerprijs, wel meer service.

En als je dan die prachtige reis hebt gemaakt, keer je terug met een hoofd vol waardevolle herinneringen. Waar je nog lang met veel plezier aan kunt terugdenken. Wil je deze herinneringen terugzien in een mooi fotoalbum? Ook dat kan ik voor je maken. Het nagenieten kan beginnen…

Ik hoop je snel te ontmoeten. Hartelijke groet, Nikki

 

~ Collect moments, not things ~

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Nikki's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Nikki op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.