Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Monique Dijkhuizen

Persoonlijk reisadviseurMonique Dijkhuizen, Breukelen

Persoonlijk reisadvideur Monique Dijkhuizen

ñ Winkeltrollie vol moontlikhede!

Een blik in de wereld waarin ik ben opgegroeid. Een schitterende wereld waar ik jou graag naar toe stuur. Vol belevingen, cultuur en natuurschoon. Een bijzondere vakantie zonder zorgen.

Als jonge, achttien jarige Zuid-Afrikaanse dame, kwam ik in Nederland terecht. De eerste jaren waren een reis op zich om Nederland en mijn man te leren kennen. Sinds 2015 is dit prachtige land mijn thuis geworden. Mijn liefde voor Afrika is gebleven door mijn jaarlijkse reizen naar en bezoeken aan Afrika. Vanuit deze ervaringen ben ik bevoorrecht om voor jou een bijzondere en zorgeloze reis te regelen.

Ben jij opzoek naar rust of liever avontuur? Of juist een combinatie van beiden? Wil je het zand tussen je tenen voelen friemelen met de warmte van de zon op je gezicht? Wil je als backpacker een land te voet verkennen? Noem het maar op, alles kan!

Met persoonlijke aandacht gaan wij alles in jouw winkelwagen stoppen om er een onvergetelijke reis van te maken. Meer krijgen dan waar je om vraagt, is precies waar je op hoopt.

Hoe reizen wij naar jouw wensen?

  • Met persoonlijke aandacht

  • Snelle reactie

  • Onafhankelijkheid – Breed aanbod

  • 24/7 Bereikbaar

  • Tijdbesparend, gemak aan huis.

  • Aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds

  • Eerlijk en verantwoord advies

 

Wanneer spreken we af om jouw wensen in kaart te brengen?

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Moniques nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.