Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Marscha Smeets

Persoonlijk reisadviseurMarscha Smeets, Geldermalsen

Persoonlijk reisadvideur Marscha Smeets

Ga je graag op reis, maar je baalt ervan om uren naar je droomvakantie te moeten zoeken? Moet jij ook eerst een dag bijkomen op bestemming om over de stress van de reis heen te raken? Laat mij je dan helpen en ervaar dat een reis op maat met persoonlijk advies en één aanspreekpunt je niets extra kost.

Mijn naam is Marscha Smeets, Mars voor vrienden én voor jou. Vanuit ons woonhuis in Geldermalsen run ik als zelfstandig reisadviseur Reizen met Mars. Met passie, expertise en ervaring in de reiswereld stel ik reizen op maat samen en begeleid ik mijn klanten van oriëntatie tot terugreis, zodat zij van de eerste tot de laatste minuut optimaal kunnen genieten van hun reis.

Ik vertaal jouw reiswensen en behoeftes naar een reis op maat die ik volledig voor je verzorg. Heb je een bijzondere reiswens? Voorkeur voor Nederland, of zin in een wereldreis? Word je warm van een gezellige camping of liever een 5 sterren accommodatie? Voor al je wensen kun je bij mij terecht. Ik ontzorg je volledig en het kost niet meer dan wanneer je zelf boekt, het spaart je juist tijd en moeite.

In een vrijblijvend gesprek, bij jou of bij mij, vertel ik graag meer over de mogelijkheden en droom ik graag mee over jouw volgende reis. Waarheen ga jij op reis met Mars?

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Marscha's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Marscha op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.