Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Marjolein Vergeer

Persoonlijk reisadviseurMarjolein Vergeer, Linschoten

Persoonlijk reisadvideur Marjolein Vergeer

Welkom op mijn pagina

De start voor uw fantastische reis!

Allereerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Marjolein Vergeer en samen met mijn vriend woon ik in Linschoten midden in het prachtige Groene Hart nabij Woerden.

Na mijn studie Toerisme aan het ASA in Amersfoort heb ik nog een kopstudie luchtvaartdienstverlening gevolgd. Hierdoor heb ik 5 jaar met plezier gewerkt als grondstewardess bij British Airways. Toch wilde ik nog meer kunnen betekenen voor iedereen die een heerlijke vakantie in het vooruitzicht zoekt.

Bent u toe aan een heerlijk relax vakantie of gaat u toch voor een avontuurlijke rondreis? Niks is mij te gek. Het zou voor mij een eer zijn om u van dienst te zijn. U laat mij weten wat uw wensen zijn en waar u aan toe bent en hier zal ik een geweldige samenstelling van maken. Dit kan op de manier die voor u het beste uitkomt.

Via een bericht in de mail of telefonisch kunnen we een afspraak maken en kom ik graag bij u langs om uw wensen zo goed mogelijk door te nemen. De persoonlijke aandacht is iets wat bij mij erg hoog op het lijstje staat!

Personal Touch betekent voor mij:
- persoonlijke aandacht
- meer service minder gedoe
- advies op maat
- uw eigen persoonlijk reisadviseur
- aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Bent u enthousiast geworden en nieuwsgierig naar wie ik ben? Schroom niet en ik kom graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Met een vriendelijke vakantie groet,

Marjolein Vergeer

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Marjoleins nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.